CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, October 26, 2009

Angahs' Open House

Adeh.... kenapa penyakit malas ni dtg menyerang.. banyak benda aku nk update tapi malas byk dari rajin. dengan surver yg teragak2 nk laju, lagi la bikin aku panas je... Nasib aku upload pic2 ni thru Picasa. kalo x lagi la terhegeh2... Anyway, sape tau knp kalo upload pic thru Picasa cume 4 keping je yg leh masuk.. tolong...please....

Eh, mana dah aku pegi ni, aku nk cite pasal Open House at Angah Ida house. 10/10 ari tu angah wat mkn2... 6 of us mmg ada tapi cume at this pic taken, ude dh balik dulu. nk ke tempat lain pulak katanye...

Kitorang dtg car pool ngan ayong. Mr Fizwan send me to KJ Putra Station n adik already waiting there n pastu kene plak tgu ayong fetch kitorang. Dh tu pulak, terus g Damansara to pick ude. Gedebak gedebuk kul 12 lbh gak baru sampai tmpt angah. Masa smpai mmg x ramai org lagi tapi alhamdulillah... makin thari, makin masuk waktu lunch, makin ramai ler...

Ala....sweet kan??? That is me, ayong, angah, adik n alang.

Kitorang mmg dh berjanji nj ala2 merah gtu.. Apa pun xpe janji ada merah2...

Aik?? Ni sape amik pic sape ni??? Konpius jap..

Ha.. kat situ2 je kami2 berposing.. xde apa sangat la kan.. tapi cume nk jugak aku tepek muka2 kami ni... hurm.....agak2 bile la lagi kite dpt berkumpul sume2 kan?


Posted by Picasa

Sunday, October 25, 2009

Raihanah with cat

Uiiiimakaigh... berani si kecik ni pegang DoReMi tu. Aku kalo terserempak mau terjerit terkejut aku n kucing2 tu skali. Die boleh plak siap main2 dukung2 kucing tu. X leh jadi ni... Aku mesti bg die takut dgn kucing. hik3... (keji tul pangai kan??)

Ini kucing nama DoReMi. Makcik sblh umah aku yg punye. Die ni sebenarnye adalah berkembar 3. Tu yg bagi nama DoReMi tapi sbb aku x tau yg mana satu DoReMi, jadi sume2 adik badik die aku panggil DoReMi.

Tengok... x takut langsung la die ni..


Aku ni mmg penakut kucing. Kalo aku yg kuar n terserempak ngan kucing mmg terkejut kucing la kucing2 tu sume. mau xnyer, dengar jeritan aku dh leh wat dorang sume lari mencicit. Iskh2... ikut pangai sape la aku ni?? x paham...