CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, August 27, 2010

Majlis Berbuka Puasa 2010 [at] SDCC, Bukit Kiara

Haaaaaaaa amik ko... last2 aku lupe nk update story ni walaupunkejadian ni dah berlaku seminggu lepas. Ni gara2 tenet slow masa aku upload pic then pas sudah2 aku upload je terus je off laptop. Skrg, naya je sbb diri sdri lupa nk publish entry. hambikkkkkkkk....

Rabu lepas-lepas, ada Majlis Berbuka Puasa kat SDCC. Kata brother sister harusla situ gak di tuju nye utk sebarang event co. Alhamdulillah tahun ni dapat la g jengah2 majlis co sbb tahun lepas mmg haram x join manae2 co event. Improve kan aku.....(sambil2 kelip2 mata....)


Ni teman semeja makan. walaupun makanan adalah.. urrghhhhhh harapan ar ko dpt mkn kenyang sambil keluarkan bunyi ERKKKKK sbb sume nye yilek.. Yg tu mls nk komen byk sgt. Jadi kami mkn apa saje yg ada. Telan je la....

Gedik ! gedik ! gedikkkk!!! dan sangat gedik in 2 org.. That my fren mar... slalu je gaduh ngan die sbb die kat ops duk sblh eden yo.. Nama die Sofiiyah. Nama femes ames - P.. KAHKAHKAH

Hah ko tgk... tgk betul2 atas meja tu. Sume pinggan kosong jerk.. Mane ada yg ada makanan. Sume dah licin boliau mar.. bukan setakat licin kat pinggan je.. dalam tray buffet sane pun kosong... adoiyaiii x tahu la mane punce slaah silap sampai kekurangan makanan. Apapun, bersyukur, ada jugak juadah utk kami berbuka. Syukur... Sampai jump alagi di Ramadhan tahun hadapan...

Monday, August 23, 2010

Salam Ramadhan

Salam Ramadhan buat semua... Maaf la sbb agak lambatkan yan nk wish Selamat Ramadhan. Dah malam ke 14 kot baru nk wish n munculkan diri kan... Adoii x tau la nape malas semalas2nye. Teruk tul bersarang malas ni dalam hati. Nak cerita apa erk?? Cerita Ramadhan... Alhamdulillah dapat la jugak aku tunaikan solat terawih dengan mr Fizwan lagi taun ni walaupun banyak je skip2nye sbb keje dll. Tapi tahun depan Insya Allah akan cube memperbaiki kekurangan tahun ni. Ni la Ramadhan dan Syawal terakhir sbg bujang la kononnye sbb tahun depan kene hadapi Ramadhan dan Syawal dengan azam,cita2 dan kehidupan yg baru. Insya Allah... Semoga semuanye akan berjalan seperti yg di cita2kan.. 

Persiapan raya??? Baju kat akak tailor dh berkurun aku hantar tp x siap2 jadi aku suh siapkan tuk raya je la. Mmg xde kot nk setup yg ni baju raya, yang ni baju keje, mmg x la...Apa adanye je la.. nak bermood raya sgt pun mcm non ada sbb pk NAK KAWIN, NAK KAWIN.. bole ?? Menurut mr Fizwan pas2 raya nnt parents die akan dtg bincnag2 pasal tarikh apa sume bagai. Insya Allah ia akn berjalan spt yg di rancangkan. Doakan yer...Cuti raya pun xde la lama sgt. Aku cuma amik cuti sehari sblm n selepas raya je. Simpan cuti nk wat kawin la yang oiii nnt. Masa bertunang rtu dah ckp nk wat majlis on Mar'11. Tapi tgu la nnt parents mr Fizwan ckp apa. Kite ni merancang je kan...   

Kuih raya?? Terbaik tahun ni sbb sume beli sajork.. Tahun depan dah ada family sdr, family mama n family mertua Insya Allah akan cube buat la sket2.. Kata cita2 baru kan.. HAHAHA... Xde la terbaik tapi bole la buat buah tangan x seberapa masa balik Muar nnt. Motif?? xde motif. hanya sekadar hendak menjadi isteri kebanggan suami. bole??  (perghhhh kalo berangan mmg bole bagi kat yan..)

Ok la, x pyh merapu byk sgt. tadi nk wish salam Ramadhan je kan tapi dh melalut cerita taun depan. Sbnrnye dah x sabar mau kawin ni... NAK KAWINNNNNNNNNN!!!!!!!!! (giler gatal...)