CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, March 18, 2015

Star Boot Camp by Tupperware Brands (DAY 2)

DAY 2 (14 Mac 2015)

Jam 8pg dah turun makan. Jam 930 aktiviti dah start.
Pagi ni setiap kumpulan kene buat demo Lunch N Learn
Demo Inspire, Lacto Fibre, BerryGen, VegeSafe, dan Income Set






And we are the top 3 achievers. YEAH!


Jam 11 tamat dan balik bilik. kang pukul 130ptg ada aktiviti team building plak. 
Saya kan masih ada bayi. Jadi stp slot yg free saya akan naik bilik dan do my pumping session. Alahai.. rindu anak2.. Ini pertama kali tinggal anak tinggal suami. 







Aktiviti Team Building ada 4 game. 
Piping, Transformers, Peguin & Spider

Usai team building, sume balik bilik dan bersiap sebab jam 7 kene gerak untuk makan nasi kandar di Kapitan. yeeeeeha

Nasi Kandar Kapitan

Balik hampir jam 10 mlm. time free n easy. nak lepak hard rock sebelah je hotel bay view ni..

Esok last day... byk lg task perlu diselesaikan. 

Monday, March 16, 2015

Star Boot Camp by Tupperware Brands

Alhamdulillah.. pencapaian yang sangat sangat besar pertama kalinya buat saya sejak setahun join & biz dengan Tupperware Brands.

Saya, salah seorang dari 68 3rd quarter SBC achiever Tupperware Brands Malaysia & Singapore yang layak dan terpilih ke STAR BOOT CAMP di Hotel Bay View, Penang pada 13-15 Mac 2015

So.. lets the journey begin.... 
13 Mac 2015

Pagi di Tupperware HQ, Subang

Bay View Hotel, Penang
Kami bertolak jam 815pg dr HQ dan terus ke Penang. Reach Penang around 2pm. sampai2 daftar, amik gift dan terus lunch. Lapo weyyyy.

Lepas makan kami di arahkan untuk masuk ke meeting room untuk memulakan sesi & program. program start with sesi briefing, sedikit pengenalan untuk run business, recognition untuk Nano Nature Water Filter achievers. dan pembahagian kumpulan.
Berkumpul di meeting room

Door Gift

Here I am
 Dalam jam 6 dpt kunci dan masuk bilik masing utk refresh dan sebagainya. Kene bersiap2 untuk turun makan dan jam 830mlm harus ada di bilik meeting untuk agihan tugas & perbincangan
Bilik Penginapan

Our room me n Hana

Friends

Our Team... FOUR FOUR FOUR. WE ARE THE BEST AMONG THE REST!!

Discussion time 

stress ke apa ni? hahaha
Kami balik bilik around 11pm. masing2 dah penat ngantuk sbb dr pagi tu travel.. esok. jam 930pg harus sudah berada di padang. See ya!!