CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, September 30, 2008

Raihanah with Ronald McDonald


Hari rabu lepas aku, mama n yaya g buka kat Klang Parade.Mama la siap duk teringin nak makan sizling...Macam bese..raihanah mesti ikut punye.Sebelum kitorang menuju ke foodcourt,kitorang singgah dulu kat Mc Donald nak beli kan Raihanah Fries...So sementara tunggu mama die belikan,apa lagi aku sempat la gak snap pic dei ngan Ronald tuh....huhuhu...


Tengok tu...apa ntah yang di telek nye tuh...Ke tengah duk pk kaler apa ni erk....kuning ka?? Merah ka?? Iskh3...Ummi,Raihanah x tau kaler apa ni...


control cun ke baby...apehal la awak duk bergaya ngan puting tu...Buruk tau tak...!!!

Raihanah wif ummi.......


Wif my mum.....hehehe.....

Friday, September 26, 2008

Salam Aidilfitri ...


" SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI "
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Mata kadang tersalah pandang,
Telinga kadang tersalah dengar,
Mulut kadang tersalah ucap,
hati kadang tersalah duga,
Kaki kadang tersalah langkah,
Tangan kadang tersalah cuit,
Minda kadang tersalah andai,
dan sempena Aidilfitri yang bakal menjelma,
Sepuluh jari ku pohon ampun dan maaf,
Buat semua sahabat handai, rakan dan taulan.....
Ikhlas dari hati....
Dari :
" Nor Azian Mohd Yatim "


Bermain bunga api bersama Raihanah !!



Wah !!! Terer nampak yang duk main bunga api !! Orang main bunga api, awak pun sibuk jgk...
Ari sabtu lepas, family aku wat majlis buka pose beramai2.... Syok la jgk sesekali dapat buka ramai2....So, pas buka, solat maghrib apa sume,Daus n Jijah duk sibuk nak main bunga api.Almaklumlah, dah ada org supply..(sape lagi kalo bukan akak aku yg sorang tuh) So, dalam pada budak2 tu bermain, si kecik ni pun kepo nak jugak...Hah! Nah! Amik ko... main la puas2 (walaupun Tok Mummy awak yg tolong mainkan) Korang nampak x muka confiden die tuh... Bukan main lagi beria main... Ikut awak la yang..Janji jangan terlalak2 berguling kat situ dah la....
Sambil bermain, sambil bernyanyi.....

" Selamat Hari Raya !!! Selamat hari Raya!! "


Sunday, September 7, 2008

Buka Puasa wif Ude n Adik

Iskh............geram sgt2 sbnrnye coz xleh nak click!! click!! pic n share ngan korang....Benci betul la... Aku x sempat2 g nak beli ushar charger camera yg baru !! xpela...juz want to share with u all... Semalam aku g buka puasa ngan uda n adik( housemate masa blaja dulu ) dah berbulan gak x jumpe dorang...So smtr ada masa ni,g la bersama2.... Aku kuar umah around 230 camtu n meet adik at Subang station.after that baru kitorg sesama g KL sentral to meet ude.. Plannye ude nak g makan kuew tiaw sup at SOGO,so g la naik train lg ke SOGO.Sekali... sampai2 kat ctu je,SOGO hanya boleh masuk kpd sesapa yg di invite. Dorang de sale for invited customer je.... Aduh.... kecewanya kami... So memandangkan masih awal lagi untuk patah balik n makan @ KL Sentral, kitorg g la jalan2 kat T.A.Rahman...Uih......cadangnye aku nak beli tudung tapi bile tgk tudung yg melambak2 aku jadi mabuk.....xtau nak pilih yg mane sampai aku x terbeli...(ekekeke...apa la ko ni yan....kalo x nak beli cakap je la...banyak lak songeh!!) Korang cakap je nak tudung jenis pe?yg berapa harga ? Sume ade...Mabuk wa cakap lu !! At last aku cume beli selendang 1..Ala murah jer...10 hinggit jer... bole la....Around 530 kitorang g KL Sentral balik...Buka kat warong kite...Aku order Laksa Asam,Adik order Nasi Lemak n ude plak order Nasi minyak....Actually....xde banyak sgt pilihan kat situ....Tapi ok la,janji ade tepat nak berbuka puasa.Kitorang bantai makan n melepak kat ctu sampai 830. Tu pun gara2 nk teman ude tunggu yen balik keje...Xpela, lagi pun dah lama x jumpe,banyak benda nak berbual. Around 9pm baru aku n adik bertolak balik naik train...Tut!! Tut!!....Babai ude !!!!! See u nex time...Adik stop @ Subang n aku teruskan perjalanan ke Klang.... Sampai jumpa lagi my dear frenz...!!!!!

Monday, September 1, 2008

Salam Ramadhan 1429H


" Selamat Menjalani Ibadah Puasa.... Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun yang lalu dan moga Allah akan lebihkan ganjaran pahala atas segala amalan baik kite...Amin...... "

Ari ni kita akan memulakan ibadah puasa kite kepada semua sahabat, rakan dan taulan, kemaafan aku pohonkan atas segala salah dan silap. Sama2lah kite menghayati Ramadhan kali ini. Moga mendatangkan manfaat kepada kite semua.....