CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, December 18, 2009

Ofis lama, Ofis baru

Tu dia... ni la team keje aku yg sangat sporting n satu kepala giler... Mani kitorangtgh tgu mover dtg n hangkut brg2 kitorang ke ofis baru @ UniAsia building. Jadinyer seharian la bersoka2 tak bekerja.

Ee Mun, Sofi, Liza n Aafifi

Sempat pose before blah n tglkan ofis ni. Ni workstation aku sejak aku mula masuk n sampai la ni....
N ini workstation aku yg baru la ofcoz.... Amacam??? Sonok x agak2 korang????




Thursday, December 17, 2009

R U ready to move???

P, ko dh siap kemas ke?? Apsal ko sakan posing lak tu?? Amboi!!!!

hehehe... saje je kan.. Sebenarnye arini sume dah siap kemas, packing segala bagi.tgl tgu mover sampai n hangkut jer. pastu kitorang leh bawak badan, lenggang2 pindah ke UniAsia seberang jalan tu.

Tengokla, mmg sume releks semdang ko. mane x nye, mmg xde apa nk buat. cume sekadar nk tgu mover je..


Ini akunye butir2 yg aku tepek kat tiap atas kotak. Menggelakkan kotak aku hilang dari pandangan. Yela, kan ke nk pindah ni, dorang duk hangkut suma brg dlm 1 lori. mestilah bercampur2 kan. Jadinye ni la penyelamat.





Wednesday, December 16, 2009

Packing time!!!

Now is packing time... Packin time?? kenapa?? Kitorang wt packing file2 sbb all GSC team nk pindah ke UniAsia buiding. So, kitorang kene la move kan all our brg2 n file kat ofis lama tu ke store room. So, here we are !!

Sungguh2 aku menulis. Yg Liza kat blkg sengih2 kerang busuk tu pehal lak??? tapi kenapa aku x pakai suar kan? sbb x plan pun nk wat packing rni tapi tetibe dpt arahan, so, terjah je la. Lagi pun, aku bukan watpe pun, juz write the listing jer.


Tu dia Shida. ni 1 of the new staff ak yg masuk sam2 lbh kurang aku bulan 7 rtu.

Sebenarnye ramai lagi. tapi xtau nape dorang cume snap 3 keping ni je. bile aku cek2, la.. ini je korang snap. apa da....



Tuesday, December 15, 2009

Syuhada & Hafriz

My school frenz wedding ni... Aku g mlm hari ngan papa mama. Kebetulan byk kwn2 aku yg sekampung n tu yg jadinye ada mak pak skali die jemput. Mmg geng2 aku yg lain ada ajak nk g siang tapi since my parents nk g, baik je aku ikut dorang. Disbbkan aku g mlm aku cume ada pic dorang masa mlm berinai je la dgn persalinan merah..

Sama cantik sama padan..



Anyway, Selamat pengantin baru buat kedua mempelai. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat... Aminn....


Monday, December 14, 2009

Maskot apakah ini???

Maskot apakah ini?? Ntah aku pun xtau. Odw jalan nk balik, aku terjumpa maskot ni. Aku pun dengan slumber suh dak2 ni bergambar dengan maskot ni.


Sepanjang kat Sua Rasa ni aku hangin tul ngan mr Fizwan. Ikut hati nk je aku jerit kat die tapi xkan la depan org ramai aku nk terpekik terlolong. Jadi sabar je la. Boleh aku berpusu nk ngambik gambar die wat dek ntah kat amne2 duk nye. Hangin la aku. Nasib la pk hormat lagi. Sabar...sabar.... dah aku nk amik gambar pun x leh. tu yg xde pic aku tu... geram tol.. !!!



Thursday, December 10, 2009

Upin & Ipin @ Sua Rasa, Shah Alam

Semalam dah seharian aku ke NAZA Open House. Penat la jugak.... Rini plak ada my ofis open house at SDCC. Nk g ke x...

Apapun sebenarnye aku dh janji ngan budak2 nk g Sua Rasa @ Stadium Shah Alam. Nak terjah Upin& Ipin. So, pepagi subuh sunyi aku kerah mr Fizwan to pick all of us n hangkut bwk g Sua Rasa. Hehehe.....

Taraaaaaa...... aku berjaya berada di booth Adik di 9. Tempat upin& Ipin bertapak.


Cak !!
Main cak-cak plak ko erk??

Haiii ( sambil melambai2 gaya model). Ahaks !!

Tu dia... Fimie..

Story behind this photo. Aku sampai bergaduh2 ngan bro yg attend booth ni. Aku dh la tunjuk bakat berpusu2 menyelit sampai depan pentas, die lak boleh wat sukati suh beratur sane sini. Mula2 suh beratur sblh sini, pastu blah sana. Bengang la aku. Aku terus2 je komplen. At least!! this is a result bro....

Adik2 ku bersama Upin& Ipin



Wednesday, December 9, 2009

Naza Group Open House 2009

Hari Sabtu lepas aku attend umah terbuka Naza Group kat KL Convention Centre. Pergh.. meriah2... Aku sampai around 2 pm n waktu tgh nabil n angah wat persembahan. ha3.. layan gak lawak dorang ni.. Tapi yg sedih sbb x sempat nk bergambar dgn Nabil.




NAZA ni mmg wat keje sambil menyelam minum air. Mana x nye, dlm pada duk sibuk2 wat open hause, sempat gak dorang hangkut kete2 yg lumayan mahal ni kat cni. Aku, dan tmpg tadah muka je la n nyenap2 yg mane dan.



Tapi yg paling penting bile open house of coz la mknn kan. Aku mmg salute habis la mknn dorang. mmg sedap banget ko.. Ada nasi beriani, ada ketupat palas, Char Kuew Tiaw pun ade n yg paling best ada kambing golek. Pergh... mmg sedap la wei....

Tu dia kambing golek2... hehhehe



Tuesday, December 8, 2009

Cherry n Raihanah

Ini budak comel kalo bab bergaya depan camera mmg johan. X tau la.. mmg die dari kecik suke sangat mengadap kamera. Kali dgr aku on kamera mmg meluru la die dtg nk amik gambar n die tau plak tu yg leh preview pic tau. Hai, budak2 sekarang, ajar skali terus lekat dlm ingatan ..

Semangat ko die nk posing.... jom layanz........




Sebenarnye cherry tu dtg nye dari kek bday papa. Die beria2 mintak cherry tu. kalo boleh sume kene masuk dlm maangkuk die. xde satu pun yg orang lain boleh makan. hampeh tul...