CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, November 11, 2008

Selamat Bertunang Emi Diana !!!


Wah.....baru I perasan.. U ni ayu jugak erk Mi....Hehehe.... Tu la dia...One of my fren yang telah selamat bertunang tanggal 09/11/08...Sedihnye I....sume dah selamat.I gak yang tercicir...(Sat2..I nak mengenang nasib sat...) Apa pun, Selamat Bertunang buat Emi Diana dan pasangan.Semoga berkekalan hendaknya...Amin.......


Walau macamane pun bz nye,we all tetap sempat interframe tau.Ni baru skit tau,belom lagi I tunjuk pic yang pelik2 yang we all dah snap....Tunggu......I will upload 4 u all....

Pergh......giler la we all !! Sempat plak nak rembat buah hantaran dari pihak lelaki untuk diperagakan...Kepada Emi, ampun dan maaf sebab we all dah menghancurkan kecantikan susunan buah yang ada...jangan mara aa......Apa pun,tetap vogue rite??? ( dah2 la tu yan....x habis2 u nak promote...cukup la....)

Lawatan Ke Rumah Penjagaan Warga Tua Sri Tanjung,Kuang


Moh kite nek...naik bas jalan2.....

Di Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur

Nenek !! Say Cheese.........

Apa la kecik sangat banner tu...Muka kami2 je yg expose lebih...huhuhu

Hari sabtu lepas (08/11/08) Company I buat kerja amal...bawak warga tua bersantai di Taman Tasik Perdana..Rumah Penjagaan Warga Tua Seri Tanjung merupakan salah satu rumah warga tua yang mendapat sumbangan dari company I dalam bentuk ubat-ubatan terutamanya Donna (untuk sakit sendi)...Kira ok la...sesuai la tu. So,pada hari tu,kitorang pun pergi menjalankan kerja amal skit...Ala...bukan payah mana,juz bawa diorang jalan2 pusing2 KL.Menurut sumber yang boleh dipercayai, warga tua kat sini macam dah terputus hubungan ngan dunia luar..Ye la kan,mana tidaknye...sape yg nak bawa dorang jalan2 kalo bukan adenye orang2 yang prihatin macam kami ni...(Acewahhh!! ko jangan nak riak yan...baru buat skit nak riak plak...mcm x ikhlas jerk...) bukan riak,cume memberi penekanan kepada yang terbabit agar terus menjadi insan yang prihatin...ehem...ehem...

Sepanjang aktiviti ni berjalan, sempat la jugak kami beramah mesra dengan warga tua kat situ...So dalam pada mesra yang ada, masa I nak balik, lepas salam semua, boleh plak ada sorang nenek tu marah kat I.Bukan marah apa, marah pasal kami nak balik dah...Bukan nak duk lama2, masak n makan2 dulu... Aduh...tetiba plak rasa sedih di hati I ni timbul...x tahan di buatnye...Aduh !! Touching2....Wa....!!!!

Di perkarangan Rumah Penjagaan Warga Tua

Balik dulu ye Mak Long.... Terima kasih banyak2....

Dan, kepada semua yang terlibat, setinggi-tinggi penghargaan buat semua...Terima Kasih semua....Sampai jumpa lagi....

Wednesday, November 5, 2008

Rindu Pada Teman ....

Alahai.....rindunye kat all officemate I yg dah quit...Ada yang dah berenti keje,besela...bile dapat job yang lebih baik,apa lagi...rebutla peluang yang ada...Ni antara pic we all yang sempat di snap ... Alahai...sunyi rasanya ofis ni tanpa u all...Mizz u a lot my dear frenz........Walau sekejap tapi banyak kenangan ngan u all...

Ni shira... Die berhenti keje bukan sebab dapat job lain tapi sebab berkahwin dan kene ikut suami berhijrah ke Jepun... Suami die bekerja kat Jepun,so lepas kawin bulan 3 ari tu,die pun berhijrah ke sana...Dengar2 seronok die kat sana...tapi x tau plak brape lama die akan menetap kat sane....



Ni pic yang I snap masa last day for Wan. Die nak berenti sebab dapat jadi cikgu kalo x silap I (hehehe...lupa la dah..) Anis plak, nak sambung blaja, n Fatimah plak dapat goverment job kat Perak (suka la U mah, dapat balik kg n keje kat sane...) yang tinggal cuma I n Diana yang masih setia dengan CCM Duopharma Biotech Berhad (hah! puas ati I dapat sebut my co name panjang2...)
Ni die....pakar Insurance kite....kepada sesape yang nak beli insurance bole la contact mamat ni.. Zamani...nampak muda kan tapi dah jadi bapak orang dah... Die keje pun kejap je,pastu die dapat projek baik punye die trus quit n wat full time insurans.Die usahakan Prudential insurance... Zam,satu janji I, I akan beli insurans U.Tapi bile, I x tau la...Tuuuuuunnngggguuuuuuuuuu......

Monday, November 3, 2008

Selamat Pengantin Baru - Waida & Midi


Kad Jemputan Majlis Perkahwinan Waida n Midi

So Lovely....Sewaktu sesi bergambar....

Sweet pinky girl....Waida......
Sluuurpp.....I nak sedut aura pengantin biar cepat skit sampai giliran I.....

I, My Baby,Fatimah n tunang bersama pengantin....


2 November 2008..... Selamat dah kawan I sorang lagi ke alam baru... Semalam I datang majlis Waida n suami ni agak lewat.Bukan terlewat tapi sengaja lewat2 skit supya I leh la bergambar dengan die...Tu la tujuan sebenarnye....hehehe.... Cantik kan?? Very sweet pink kan....Tula warna2 cinta...Masa I datang tu, I terserempak ngan kak Ati, Zaini, Faugi, n yang bujang2 adalah si Azlee,Zizan,Fendi... yang lama stay kat situ I n Mah la.So....apalagi macam bese la keje I...snap yang mana sempat...posing yang mana bole.... Kepada pasangan Pengantin,terima kasih kerana bagi kerjasama yang cukup baik....hehehe......

Kepada Waida dan suami...Selamat Pengantin Baru !! Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan Selamat menempuh hidup baru...Semoga hubungan yang terjalin hari ini akan menjadi satu hubungan yang sentiasa mendapat rahmat dan hidayah dari yang maha Esa... Amin.........

Birthday Present !!

Hah!! Ni la sesi yang paling seronok bagi mana2 insan yang wat birthday party..Apa lagi kalo bukan Buka Hadiah !! Jeng2....macam ada..... Untuk birthday Raihanah tahun ni,hadiah yang die dapat boleh la tahan...ala bukan mengaharap sangat tapi bile dapat tu rezeki budak2 la... So,antara yang terbesar is......

Raihanah's Birthday Party - 1 year

HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU RAIHANAH....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....


Kek yang di sponsor oleh I


Ready to tiup.....

1,2,3....Fuh !!! (berjaya di padamkan...)


Potong kuihnya,potong kuihnya, potong kuihnya sekarang.....

Nyum3....sedapnya.......

Tak terlewat rasanya I nak upload pic ni. Event ni dah 2 minggu lepas my sis wat tapi baru skang berkesempatan nak upload..Bese la...Hujung2 bulan I bz skit ngan keje yang melambak2 kat ofis...So,ni la antara pic yang sempat I snap masa event tu berlangsung.. To my sweet birthday gurl.... HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!!