CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, January 29, 2011

DiGi Happy promo hari ini!

Sebarkan berita ini! Layari internet dirumah, dipejabat ataupun dimana sahaja anda berada dengan harga rendah dari RM 1.70/sehari tanpa komitmen!


Dapatkan DiGi Happy promo hari ini!

Adakah anda berada di Kota Bharu atau ada rakan-rakan di Kota Bharu?

Kami ada berita gembira untuk anda! Kini Happy Prepaid bukan sahaja untuk telefon bimbit, tetapi kini terdapat prabayar untuk internet. Layari internet dirumah, dipejabat ataupun dimana sahaja anda berada dengan harga rendah dari RM 1.70/sehari tanpa komitmen!

Jika anda berada di Kota Bharu, kongsilah berita gembira ini dengan rakan rakan dan keluarga anda! Tetapi jika anda tidak berada di Kota Bharu, anda masih boleh menyebarkan berita ini kerana mungkin mereka yang anda kenali berada disekitar Kota Bharu.

Happy internet prabayar, pilihan terbaik internet untuk anda!

Watch your favourite TV Shows from your own comfort zone with #fineTV!

Wohoo! No satellite dish, no drilling! Watch your favourite TV Shows from your own comfort zone with #fineTV!


It's time to switch to, FineTV. Find out how!

What about a whole new TV show viewing experience?

Switch to FineTV where all you need is an internet connection to catch all your favourite shows!

No drilling and no satellite dish! Switch to FineTV today!

Join #ChurpChurp dan sama2 bikin duit.

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!


Invite friends to ChurpChurp today!

Ready to burst out all the latest awesome news to your friends? Get rewarded by doing so!

Bring your friends to sign up today and get rewarded RM 1.00 per friend invited.

The more, the merrier!

p/s: Saya sudah, kamu bile lagi??

MILKADEAL - Enjoy this MAD deal today!

Unwind kick back to the live band & tasty food at #friendscino ! Only RM19.90 for World's Fav+(non alco)Free flow drinks. #milkadeal


MAD - RM40 for any world's favourite + (non alco)free flow drinks, FRIENDSCINO CAFE

MAD deal of the day: RM19.90 instead of RM40 for any world's favourite + (non alco) free flow drinks at FRIENDSCINO CAFE, Damansara Perdana.

With live bands, over Western, Mexican, fusion & local delights, be sure to bring a bunch of company along!

Enjoy this MAD deal today!

Chinese New Year Hot Tickets exclusive from Hotlink!

Get double the value with Chinese New Year Hot Tickets exclusive from Hotlink! Enjoy more talktime and SMS to reach out more to your family and friends in this festive season! #CNYhotticket


Usher in your Chinese New Year with Hot Tickets and enjoy Double Prosperity!

Usher in your Chinese New Year with Hot Tickets and enjoy Double Prosperity! On top of talktime minutes and SMS, you'll also enjoy free credit bonus with every Hot Ticket purchased!

Get double the value with Chinese New Year Hot Tickets exclusive from Hotlink! Enjoy more talktime and SMS to reach out more to your family and friends in this festive season!

@Jipaban is the coolest shopping mall.

@Jipaban is the coolest shopping mall. Why? That's cause I can be the most comfy at home and yet, shop as much as the ones stressing their legs out there. Save petrol & twice the addiction!


Jipaban's CNY and V-day promo is here! Grab you favourite discounted items today!

Want to shop for new clothes for Chinese New Year but hate the shopping crowd and constant rush? No worries!

You can now shop till you drop at Jipaban.com with the awesome Chinese New Year and V’day promo.

Check out our 'browse by category' at http://www.jipaban.com/mall/#browse-jipaban products and click on the Chinese New Year or V’day tab to view all the promotions run by selected retailers for these special occasions.

Do also drop by at our blog for constant exciting updates!

Share these exciting CNY and Valentine’s day promotions at Jipaban with your friends!

Maybe they will give you a bigger ang pow to shop even more ;P

Nestle profile test

Try out the Nestle profile test and find out what lifestyle reflects on your profile today! #NestleProfiler


How do you define 'healthy'?

Don't you wish that you have 48 hours a day? Well, I do, because that way, I can work, shop, hang out and most importantly, devote some time to sweat off my calories.

How do you define healthy? You can find out by taking the Wellness Prodiler to find out if you're an Advocate, an Investor, a Manager or a Hopeful to gain insights to your approach on nutrition and health.

Don't wait, take this test & it can be a turning point to your unhealthy days! Don't forget to share this with your family and friends this good news!

Nestle rules!

Friday, January 28, 2011

Whoa! #MiloFuzeJamPack Contest

Whoa! #MiloFuzeJamPack is having a contest and to start off, all you gotta do is tag your friends with respective personalities. I know who is going to be my Pretty!


Are you The Pretty? The Shy? Or Mr. Ampu? Play the game and win up to RM 40k!

Which personalities would you wanna fit your friends? The Pretty? The Shy? Or Mr. Ampu?

Milo Fuze is back in action and it's bringing you an addictive game that will totally blow your mind! That's right, Milo Fuze is introducing this super duper cute game called Jam Pack and there are prizes worth RM40, 000 up for grabs!

Woahhhhh... Times like this, we all don't mind holding The Aunty title proudly. RM40, 000 prizes up for grabs, c'mon!! Share this now!

A Milo Fuze a day, keeps your tiredness away!

Share this with your friends and get rewarded!


Contest ends on March 9, 2011.

Saturday, January 22, 2011

Ready 4 Sime Darby treasure hunt


Ready 4 treasure. Ke mana? Will update at every check point. Tp 1 xd dlm pic ni sbb jd tkg ambik gamba. Entry penuh wil post after dis event hbis. Gtg now. Beredar dr Prime ofc Bukit Jelutong. Challo...

Friday, January 21, 2011

Selamat Bertunang Ain & Azrin - 010111

Tanggal 01.01.11 menjadi tarikh keramat buat Ain and Azrin. SELAMAT BERTUNANG buat kalian. Sabar dan tabah dalam menempuh alam pertunangan ni. 

IMG_2391
 Ni pelamin pertunangan mereka. SUPERB! 
Lagi cantik dari aku punye. JELES OK!! Heee
Sesi mekap2 sedang berlangsung
Taraaaaaa dah siap mekap.. Ude tantik banget!!!
IMG_2426
Sabar dan ketaq menunggu saat cincin di sarung
Owh...saat leleh airmata (dalam hati je la tapi. Kaver cun kan) 
Bakal MIL mensarungkan cincin merisik dan bertunang

Hah cium nak.. cium la ibu mertua mu itu..
IMG_2451
Ini lah cincin merisik dan pertunangan mereka. TERBAIK!
IMG_2463
IMG_2472
IMG_2478
Ok dah!! ini cume gambar rambang semasa sesi bergambar dgn yg balik2 muka aku.

Tahniah buat kalian. Semoga panjang jodoh dan berkekalan hingga ke akhir hayat!
p/s: jadilah kamu pasangan yg saling melengkapi kerana itu bakal membahgiakan kamu.

Monday, January 17, 2011

Mr Fizwan cedera


Pg td dlm kul 8 lbh, dh smpai ofc apa sume, call la mr Fizwan. Dgr suara mcm emergency je. Tup2 dia gtau br lepas eksiden. Tp dh balik dr klinik apa sume la.

Kejadian berlaku kat dpn petronas sek 26 (kalo x silap dgr td la) kene himpit ngan kete. Ayoo laling, hati2 la. U tu tengah darah manis.heee.. Tp syukur. Cume luka di kaki je katanye. Yg lain xd pape. (Ptg ni br nk jmp, nt I cek k). Tu pun dpt MC tp nk jgk keje. Xmo balik rehat. Geram tol aku !

Smg cepat sembuh k honey!

Sunday, January 16, 2011

19.12.2010 Hari Bahagia buat Jaz N FD

Selamat sudah kamu berdua!! Aku? Masih ada sedikit masa lagi. Heee.. Apapun TAHNIAH buat kalian sbb dah pun selamat majlis semua dari Akad, malam berinai dan resepsi. Semuanye SUPERB!! Namun jauh di sudut hati ada la rasa ralat sbb xdpt nk attend majlis nikah kamu lalink.
Jadi sebab aku xde dtg majis nikah die, xde la aku nk tepek pic nikah di sini. Cuma ada majlis berinai dan resepsi utk tatapan kalian..
Sini dua keping sekitar majlis malam berinai…
IMG_2267
IMG_2282
Dan ini di siang hari resepsi..
IMG_2315
IMG_2317
IMG_2330
IMG_2334
Salam bahagia buat kalian berdua. Semoga ikatan ini akan berpanjangan selamanya dan sentiasa di berkati Allah. Amin. Sekali lagi sekalung tahniah dan kegembiraan buat Siti Jazwina dan Firdaus. 

Naik kan traffik blog anda dengan pantas dan tuntas


haaa... ini adalah cara cepat beb! Nak up kan traffic korang tak? Jom kita pakat cuba ramai-ramai. Tak rugi pun kan kalau try cara ni. Kalau menjadi kiranya kita bertuah.

Cara nya begini:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. ABCMILO

2. matdin

3. MSR @Blogger

4. tengku nizam

5. mizz shizu

6. Myself V3 Me &

7. Blog Hanz

8. BeMie's WoRLd

9. Farah Shafiqah

10 . Qila Razak

11. CekLa

12. Miss Yaty

13. Magrib Menjelma

14. Saye Zahidahadi

15. It's Me !!


PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...

1. matdin

2. MSR @Blogger

3. tengku nizam

4. mizz shizu

5. Myself V3 Me &

6. Blog Hanz

7. BeMie's WoRLd

8. Farah Shafiqah
9. Qila Razak

10. CekLa

11. Miss Yaty

12. Magrib Menjelma

13. Saye Zahidahadi

14. It's Me !!

15. blog anda

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..
credit to : Saye Zahidahadi