CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, May 31, 2011

Balik sorang

Nak gerak balik tadi saya call suami bagitahu dia supaya ambik saya nanti. Dah bercita-cita mahu balik sama-sama sekali juz now suami call, katanye dia pulang lewat. Aduh.. Kecewa gue...

Ok sudah, mari pikir nak buat apa bagi gumbira sikit.. Mahu sudahkan entry Krabi, laptop di serang virus. Gambar je dah duk dalam draft tapi 1 entry tak bertaip lagi. Hari ni saya agak rasa terpening2 macam nak buat sesuatu yang gembira tapi tak tahu apa. Alahaiiii..

Haaaaa balik ni nak singgah Mydin la. Nak beli envelope untuk hantar contest.. Lagi nak beli apa erk??


Sent using a sendiri punye Sony Ericsson mobile phone

Sunday, May 29, 2011

Hari Lahir pertama sebagai suami

Tanggal 27 May adalah hari lahir suami. Doa saya semoga suami panjang umur, dmurahkan rezki dan juga semoga hari-hari kita akan di penuhi dengan bunga-bunga cinta.

Suamiku,
" Kamu merupakan anugerah terindah buat saya. Selama 7 tahun tempoh perkenalan, saya tak pernah ada rasa jemu dalam hubungan kita. Kita sudahi hubungan kita dengan ikatan pernikahan. Kamu adalah teman suka dan duka, susah dan senang, siang dan malam. Kamu teman terHEBAT saya. Kamu sangat istimewa buat diri ini. Tempat kamu di hati ku. Insya Allah, kamu akan sentiasa tetap di hati. Tak kan berubah. Terima kasih Allah atas semua anugerah ini "

Baru hari ni dapat celebrate birthday suami secara simple2. Cume slice of banana choc cake from Secret Recipe dan di iringi oleh makanan2 santapan kami. Juga telah membelanja suami layan movie Pirates 4 @ Cathay Damansara seperti di pinta. Mungkin nothing special buat kamu, tapi ia sangat memadai buat kami. Spend time together adalah moment berharga buat kami. Sekarang pun masih di kedai minum teman suami layan bola.. Bahgia bukan kepalang...

Terima kasih suami atas semuanye sepanjang tempoh perkahwinan kita yang baru menjangkau 2 bulan, 2 minggu, 2 hari.

'Kan ku jadikan kau kenangan yang terindah dalam hidupku~~'

Sent using a sendiri punye Sony Ericsson mobile phone

Tuesday, May 17, 2011

Fast & furious 5


Now we are here @MBO Harbour Place, Port Klang 4 watching FAST & FURIOUS 5. Suami isteri berkejaran ke cinema utk mengejar masa n ticket. Happy watching!!

Hari malas

Serius saya sangat malas hari ni. Satu kerjaan pun tak jalan. Bilik tunggang langgang pun saya buat tak peduli. I'm really not in mood. Nanti suami pasti membebel bila tgk kain baju semua tak bergerak. Maafkan isteri mu ini wahai suami..

Sent using a sendiri punye Sony Ericsson mobile phone

Monday, May 16, 2011

Jem jugakah?

Balik awal walau kerja banyak.

Ingatkan jalan adalah clear kerana rasanya macam ramai org cuti hari ni tapi sebenarnya tersengguk2 juga di Federal Highway. Apakah?

Sent using a sendiri punye Sony Ericsson mobile phone

Ahad hari berpenat-penat

Semalam hari Ahad yang merupakan hari berpenat-penat. Terjun katil je, terus mandi, bekfes. Pastu rendam kain baju kerja, mesin kain baju basahan di rumah pulak. Sambil itu, duk mengelap habuk sana sini. Dah sudah, melayan kain baju yang nak di ampai plak.. Dah siap2 tu kemas bilik, sambung plak dengan menyental bathroom. Suami isteri macam lipas kudung menyiapkan tugas. Nampak mcm sikit je kan?? Tapi serius kerjaan kami sangat lambat untuk di sudahkan. Tahu knp?

Semuanya gara2 Raihanah. Hahahaha

Dia adalah pemerintah terhebat abad ini. Tambah plak dengan permintaan yang macam2. Dah kami asyik kene entertain dia je. Macamane nk cepat siap buat kerja rumah. Tu tak termasuk episod kitakemasdiasepah, kitakemasdiasepah. Ha, cuba kamu bilang bagaimana mahu sudahkan kerja? Haiyo la...

Around 3pm bila masa nk berlibur baring2, BIL pula datang. Dah takkan saya nak membongkang tak endahkan tetamu. Jadi kene la buat sibuk2 tapi padahal takde apa pun. Hahaha. Tapi yang jadi penat melampau-lampau adalah kerana melayan anak itu. Bilik kami pun jadi tunggang langgang dengan botol susu, baju, bebear bergelimpangan atas katil dan yang super hebat bila kuda-kuda pun di bawak masuk bilik. Dahla bilik kami tu kecik sekangkang kera je.. Last2nye, saya pandang suami, suami pandang saya, kami tergelak sama-sama.. Tak boleh kata apa-apa. Sangat hebat penangan Raihanah...

Sent using a sendiri punye Sony Ericsson mobile phone

Saturday, May 14, 2011

Mengerjakan blog

Suami bekerja hari ni. Ikutkan yg wajib 5 ari bekerja saje tp sbnrnye ari sabtu pun dah jadi wajib kerja. Kasihan isteri ini. Kene tinggal kesorangan. Tp pg td smpt g bekfes roti canai+teh tarik b4 suami ke kerjaan.

Makanye saya pun ambik keputusan nk godek blog. Godek2 tukar header, masukan pic kawin rtu.. Sekarang dh siap. Baik kamu pegi jengah. Kalo lmbt load ke hape ke bagitahu saya k.


Sent using saya punya Sony Ericsson mobile phone

ADS : Macarons craze~ Cupcakes craze~ Pretty pastel & delicious at #MyDomesticBliss for RM16. #MilkADeal

Macarons craze~ Cupcakes craze~ Pretty pastel & delicious at #MyDomesticBliss for RM16. #MilkADeal

MAD - RM16 for 4 Carrot Cupcakes & 6 Macarons from My Domestic Bliss

MAD Deal of the Day: RM16 instead of RM30 for 4 Carrot Cupcakes & 6 Macarons from My Domestic Bliss, Ampang.

Been watching DC Cupcakes and can't help but crave for that really tempting icing on the soft cupcakes! Everyone should sink sweet tooth in it.

Oh and by the way, this deal comes with macarons too!

Get your friends nom-ing on this and get rewarded with every purchase they make with your link!