CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, July 23, 2010

Welcome to TUDUNG-FIZYANZ

Salam semua....mari kawan2 datang melawat ke blogshop yan. Setakat ni yan baru menjual tudung shawl + inner syria.

Monday, July 5, 2010

Pameran Pengantin

Going to pameran Pengantin again ??? Ye, ye mesti la  tahun ni nye menjadi WAJIB pergi. Walau x berniat nk beli/tempah pape tapi kat sini la aku leh wat survey2 harga pakej2 yg disediakan. Aku mmg mcm agak mudah sbb dah ada contact person for all the things yg aku perlukan. I mean, aku bukan org yg kene mencari sumenye melalui event2 cam gni ke apa. Sbb aku dh  tau tau mane aku nk tuju, sape aku nk deal utk event aku nnt. Jadinye aku g sini just nk tgk2 apa yg terbaru n yg best2 la kan. But, mr Fizwan ada niat lain. Die target nk usha kad kahwin betul2. Haaa ko..

Event ni berlangsung adalah seperti diatas. Maknenye dah lepas la kan.. Kan ke ari sabtu ari tu aku kene keje, jadinye pas keje, dlm kul 4 lbh, aku dh ada kat MV. Aku dtg asing2 dgn mr Fizwan sbb mr Fizwan dr SA terus je dtg MV. Aku mls la nk suh die pusing2 amik aku kat ofis dulu ke apa. Ngam2, masa aku sampai MV, x lm pastu mr Fizwan pun sampai. huhhh!!! nasib aku x perlu tgu die lama.. :)

Sementara aku duk tgu mr Fizwan sampai, aku lepak kat depan pentas utama dorang sambil tgk2 n memuji kecantikan pelamin atas pentas dan ada mekap session. Session tu dorang buat ala Jawa. Cantikkk...

Ni tgh duk tanye pasal Photographer punye pakej.

Ni kat booth kad kahwin. Kad kat kedai ni sume cantik2 n yg pasti byk yg dorang reka sendiri. Bukan kat stamping. Mr Fizwan ada yg terminat2 kat kedai ni, but, xpe... kite pusing dulu, nnt kite dtg sml kalo yg lain2 xde yg berkenan. Ok sayang... mari kite...



Jalan lagi....

Hok ni pun aku ushar Photog nye pakej je. But sume lagi mahal dr offer yg aku dah dpt previously. Ok, xpe,at least aku ada penanda aras yg aku dh tau utk deal ngan mane2 pthotog nnt. 

Ending from jalan2 kat pameran pengantin ni, akhirnye kami buat keputusan untuk tempah kad kahwin kat satu booth. kad camne?? nnt2 la aku cerita,


Saturday, July 3, 2010

Seminggu berumah bertangga di Ofis

Adoiihaiii... seminggu ko aku duduk bertangga kat ofis. Malam2 kul 11 baru la aku jmp pintu rumah. But, ni adalah hari terakhir aku kene stay n keje, keje bagai nk gila. Sape yg ada bersama2 dgn aku di FB tentu saja tau yg aku skrg tgh busy bee dengan YEAR END CLOSING. Tu yg balik keje x tentu masa. But I'm so lucky sbb ada mf Fizwan, sbb tu la keje die smggu ni . Die duk ngambik aku balik dr keje. Kdg2 kesian jgk kat die. Tapi die yg berkeras nak amik. So, aku ok je la...

Pagi tadi pun die yg anta aku g keje. Die yg beria suh aku kejut die pagi tadi. Tapi mr Fizwan xde la amik aku kat umah. Aku naik komuter dr Klang, drop SA, n baru mr Fizwan jemput aku kat komuter. Tapi before die anta aku g keje, kitorang g sarap dulu. then br gerak ke ofis. TQ sayanggg.... Now, dh kul 3, jap2 lg aku nk balik ar, Nk lyn mr fizwan pusing MV. kebetulan ada Pameran Pengantin kat MV rni. So, harusla kite terjah kan. Mari2 kawan2 semua... Jumpe di sanaaaaaaaaa...........~v~

p/s: Now mr fizwan dh nk sampai MV tapi aku masih di ofis.. Sori la mr Fizwan...  nnt I blanje u kkk