CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, November 29, 2012

Puree kentang, kiwi & avocado

Setiap minggu menjadi wajib buat puree untuk bayi. Gigih tak gigih la mak ni nak buatkan.. Tapi tetapla seronok bila anak nak makan dan makan banyak. Best. Seronok sangatkann

Macam ini lah cara saya packing puree tu semua. Satu peket atau kiub tu untuk sekali masak, 2 kali makan. Tengahari dan malam

Published with Blogger-droid v2.0.9

Friday, November 23, 2012

Pureen Stock Clearance Promotion 24-25 Nov 2012

Hari ni hari Jumaat kan... 23/11/2012 kan... Esok pulak 24/11/2012 kan... dan lusa 25/11/2012 kan... jadi jom ramai2 serbu Pureen Stock Clearance Promotion. Maklumat lanjut seperti dibawah... 


:: 



nota :: saya dah pernah pergi before. Lihat sini .

Monday, November 19, 2012

Puree Mixed Vege

Minggu ni just add on puree Faeq. So takde la bonda bertungkus lumus sangat nk menghabiskan kerja mem-puree. So minggu ni punye stok adalah puree Mixed Vege. Saya beli yang frozen mixed vege je. Saya tak stim pun. Terus blend je sebab nanti kan saya akan memasak semula setiap hari...

Friday, November 9, 2012

Hujan,banjir Dan Jem

Haaa memang pakej la situasi di atas. Sekarang ni pantang hujan je nak banjir. Banjir je nak jem. Acaner??? Sampaikan satu hari suami balik awal tgk jalan sane sini jam. Tapi saya dari KL x brp nak jem melekat. Jem biasa2 aje. Tapi suami kata sangkut nak masuk bandar Klang. Jadi suami decide dia ambik saya di Bt.3 Shah Alam naik motor je. Okla. Ikut je... Jadinya saya pun turun di Bt.3 dan tunggu suami. Nasib hujan tak lebat dah. Cuma renyai2 je. Boleh la dah kalo nak merempit. Dan setelah berbulan saya tak naik motor dengan suami jalan jauh2, sekali naik motor nebes la jugak. Elok lalu area ICT pergh..... Dia punya jam melekat x bole kata apa2. Saya kata ni kalo naik bas terus sampai klang mmg lg sejam dua br leh sampai umah. Uihhhh serius memang access ke bandar klang jem hebat.