CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, March 16, 2009

New Accountant already join us today !!

Kali ni aku nk wat en3 pasal keje. Sebenarnya bulan ni aku rasa sesak n terasak skit nk wat keje coz my manager II dah quit, n my Ass.Manager lak tgh cuti bersalin plak...Aduh.....berkejar gak aku nk wat keje... N hari ni Accountant baru dah masuk, so ada can la aku nk return balik keje2 abg kat die.Aku x larat dah..tapi slumber je aku,walau aku kata sesak dan terasak, 5.45pm aku ttp blah punye...x larat la aku nk keje lebih2 bukan ada yg aku dapat lebih pun...so.xde maknenye aku nk stay lelama.baik aku balik n layan Spa Q yang sengal tu..heheheh...apa pun, for new accountant,Welcome 2 our club ya !! n for ur info nama die Idzwan....nama penuh aku x tau lagi.nnt aku siasat k !!

Aku sejak 2menjak ni aku dah kurang skit nak berblogging.Bukan apa, memndangkan aku pun dah jarang kuar n hang out jadi xde apa yang aku nk share ngan korang. Xkan aku kat umah n main game, tido, kemas umah, basuh baju pun aku nk wat en3 gak...malas aku.So agak2 aku ada cite best baru aku share ar...k la kawan2 n start keje balik ni....chow !!!!!!!

** Almaklumlah....sejak 2menjak ni aku jadi pekerja berhemah.....(uuuWekkk!! goli tokak den !!)

Menulis ka?? Membaca ka??

Anak !! ni membaca ke menulis??? x paham la umi ngan awak ni... kalo nak menulis jgn la kat newspaper tu. G la amik A4 paper atau yg sewktu dengannye.....apa da..!!!!!!!

Wah!! semangat tul la... kalo sok malas sek, Umi blasah awak ye!!

Uiiih!!!!!!! mende la yang di conteng tu...khusyuk tul... x toleh kiri kanan dah!!

p/s : sebenarnya sampai rini kitorang x penah ajar Nana nk panggil aku ape. tapi sementara die blom tau nk panggil aku bhs kan diri Umi la .. kalo ikut die, sume die pgl mama n papa.....Entah la...tgu la ape yang die nk pgl sok...

Selamat Pengantin Baru Siti & Hasan

Ni la pengantin baru a.k.a adik maksu aku... Dorang dah selamat melangsung kan majlis akad nikah dan bersanding on 14/3/09 ritu kat Sijangkang ...(aku plak bile lagi??? arghh...aku ah jemu dengar soklan gtu... perlukah aku jawab lagi????) Alalala.....bam2 la pengantin ni....ni masa dorang dah sudah bersanding pun.aku x snap byk sgt pic dorang...ada la 3,4 kerat...

Hah! ni plak flower girl...aku berminat gak ngan pakej butik andaman ni...siap ade baju flower girl n pelamin pun ok..harga rasanya boleh kautiem lagi kot !! So...aku akan duk ushar Maksu aku utk dptkan maklumat lanjut...jeng3......

This is my sis, nana and flower girl.... Nice rite???

Yang menarik ttg majlis kawin dorang ni kan...masa pihak lelaki smapai, pengantin lelaki dengan slumber badak dtg naik beskal sendiri n di iringi oleh kawan2 sebasikal yg lain...Kire meriah n lain dari yg lain la gak kan.. Mmg slalu dgr tapi bile dpt tgk depan mata sdri syok arrr.... So kepada Siti & Hasan, Selamat Pengantin Baru, Selamat menempuh alam berumah tangga dan semoga rumah tangga kalian akan diberkati Allah selalu. Amin.......