CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, November 5, 2008

Rindu Pada Teman ....

Alahai.....rindunye kat all officemate I yg dah quit...Ada yang dah berenti keje,besela...bile dapat job yang lebih baik,apa lagi...rebutla peluang yang ada...Ni antara pic we all yang sempat di snap ... Alahai...sunyi rasanya ofis ni tanpa u all...Mizz u a lot my dear frenz........Walau sekejap tapi banyak kenangan ngan u all...

Ni shira... Die berhenti keje bukan sebab dapat job lain tapi sebab berkahwin dan kene ikut suami berhijrah ke Jepun... Suami die bekerja kat Jepun,so lepas kawin bulan 3 ari tu,die pun berhijrah ke sana...Dengar2 seronok die kat sana...tapi x tau plak brape lama die akan menetap kat sane....



Ni pic yang I snap masa last day for Wan. Die nak berenti sebab dapat jadi cikgu kalo x silap I (hehehe...lupa la dah..) Anis plak, nak sambung blaja, n Fatimah plak dapat goverment job kat Perak (suka la U mah, dapat balik kg n keje kat sane...) yang tinggal cuma I n Diana yang masih setia dengan CCM Duopharma Biotech Berhad (hah! puas ati I dapat sebut my co name panjang2...)
Ni die....pakar Insurance kite....kepada sesape yang nak beli insurance bole la contact mamat ni.. Zamani...nampak muda kan tapi dah jadi bapak orang dah... Die keje pun kejap je,pastu die dapat projek baik punye die trus quit n wat full time insurans.Die usahakan Prudential insurance... Zam,satu janji I, I akan beli insurans U.Tapi bile, I x tau la...Tuuuuuunnngggguuuuuuuuuu......

No comments:

Post a Comment