CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, March 16, 2009

New Accountant already join us today !!

Kali ni aku nk wat en3 pasal keje. Sebenarnya bulan ni aku rasa sesak n terasak skit nk wat keje coz my manager II dah quit, n my Ass.Manager lak tgh cuti bersalin plak...Aduh.....berkejar gak aku nk wat keje... N hari ni Accountant baru dah masuk, so ada can la aku nk return balik keje2 abg kat die.Aku x larat dah..tapi slumber je aku,walau aku kata sesak dan terasak, 5.45pm aku ttp blah punye...x larat la aku nk keje lebih2 bukan ada yg aku dapat lebih pun...so.xde maknenye aku nk stay lelama.baik aku balik n layan Spa Q yang sengal tu..heheheh...apa pun, for new accountant,Welcome 2 our club ya !! n for ur info nama die Idzwan....nama penuh aku x tau lagi.nnt aku siasat k !!

Aku sejak 2menjak ni aku dah kurang skit nak berblogging.Bukan apa, memndangkan aku pun dah jarang kuar n hang out jadi xde apa yang aku nk share ngan korang. Xkan aku kat umah n main game, tido, kemas umah, basuh baju pun aku nk wat en3 gak...malas aku.So agak2 aku ada cite best baru aku share ar...k la kawan2 n start keje balik ni....chow !!!!!!!

** Almaklumlah....sejak 2menjak ni aku jadi pekerja berhemah.....(uuuWekkk!! goli tokak den !!)

No comments:

Post a Comment