CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, August 27, 2009

Kembali lah..........

Salam semua...........

Lama sudah kan aku x update blog ni. Ntah la banyak betul entri2 tertunggak yg hati aku tersangat la x sabar nk post tapi apa nk wat... aku betul2 bz... story mmg banyak la jgk nk aku share ngan uols tapi aku mmg sgt2 la x sempat nk update. ni pun curi2 kat ofis sbb dh x thn sgt nk update blog. By the way, hujung minggu sempena bulan pose yg mulia ni, Insya-Allah aku godek sume pic2 aku yg tgu masa je nk posting. tapi yg sedih aku x sempat plak nk snap pic waktu berbuka pose yg lepas2 minggu ni. Mana idaknye memanjangnye lapor kebulur x tahan nk mkn. hehehe... tapi aku still ikut blog mu wahai kengkawan ku..jgn risau... Ok, nnt aku update lagi ye sambil tempek pic2 yg ado tertunggak ni...Muahh!!!! rindu korang sumer.....

1 comment:

  1. hahaha........
    yea......hi acu.. selamat berposa....
    dari memeber usang mu nih......kekekeke busy sesgt....biler la nak kawin nyer .anyway salam jue buat acu...hope u STILL REMEMBER me....
    biler nak jumper ahhh...:P windu gaks kat acu(walaupun tak windu sgt sebenarnya kekeke) anyway bye muahhhhhh
    xoxo JUE

    ReplyDelete