CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, July 5, 2010

Pameran Pengantin

Going to pameran Pengantin again ??? Ye, ye mesti la  tahun ni nye menjadi WAJIB pergi. Walau x berniat nk beli/tempah pape tapi kat sini la aku leh wat survey2 harga pakej2 yg disediakan. Aku mmg mcm agak mudah sbb dah ada contact person for all the things yg aku perlukan. I mean, aku bukan org yg kene mencari sumenye melalui event2 cam gni ke apa. Sbb aku dh  tau tau mane aku nk tuju, sape aku nk deal utk event aku nnt. Jadinye aku g sini just nk tgk2 apa yg terbaru n yg best2 la kan. But, mr Fizwan ada niat lain. Die target nk usha kad kahwin betul2. Haaa ko..

Event ni berlangsung adalah seperti diatas. Maknenye dah lepas la kan.. Kan ke ari sabtu ari tu aku kene keje, jadinye pas keje, dlm kul 4 lbh, aku dh ada kat MV. Aku dtg asing2 dgn mr Fizwan sbb mr Fizwan dr SA terus je dtg MV. Aku mls la nk suh die pusing2 amik aku kat ofis dulu ke apa. Ngam2, masa aku sampai MV, x lm pastu mr Fizwan pun sampai. huhhh!!! nasib aku x perlu tgu die lama.. :)

Sementara aku duk tgu mr Fizwan sampai, aku lepak kat depan pentas utama dorang sambil tgk2 n memuji kecantikan pelamin atas pentas dan ada mekap session. Session tu dorang buat ala Jawa. Cantikkk...

Ni tgh duk tanye pasal Photographer punye pakej.

Ni kat booth kad kahwin. Kad kat kedai ni sume cantik2 n yg pasti byk yg dorang reka sendiri. Bukan kat stamping. Mr Fizwan ada yg terminat2 kat kedai ni, but, xpe... kite pusing dulu, nnt kite dtg sml kalo yg lain2 xde yg berkenan. Ok sayang... mari kite...



Jalan lagi....

Hok ni pun aku ushar Photog nye pakej je. But sume lagi mahal dr offer yg aku dah dpt previously. Ok, xpe,at least aku ada penanda aras yg aku dh tau utk deal ngan mane2 pthotog nnt. 

Ending from jalan2 kat pameran pengantin ni, akhirnye kami buat keputusan untuk tempah kad kahwin kat satu booth. kad camne?? nnt2 la aku cerita,


2 comments:

  1. wahhh..x sabo nak tggu kad acu nie..hehe..

    ReplyDelete
  2. hokolooo... sabo ler... lmbt lagi nk edar kad. ..

    ReplyDelete