CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, July 3, 2010

Seminggu berumah bertangga di Ofis

Adoiihaiii... seminggu ko aku duduk bertangga kat ofis. Malam2 kul 11 baru la aku jmp pintu rumah. But, ni adalah hari terakhir aku kene stay n keje, keje bagai nk gila. Sape yg ada bersama2 dgn aku di FB tentu saja tau yg aku skrg tgh busy bee dengan YEAR END CLOSING. Tu yg balik keje x tentu masa. But I'm so lucky sbb ada mf Fizwan, sbb tu la keje die smggu ni . Die duk ngambik aku balik dr keje. Kdg2 kesian jgk kat die. Tapi die yg berkeras nak amik. So, aku ok je la...

Pagi tadi pun die yg anta aku g keje. Die yg beria suh aku kejut die pagi tadi. Tapi mr Fizwan xde la amik aku kat umah. Aku naik komuter dr Klang, drop SA, n baru mr Fizwan jemput aku kat komuter. Tapi before die anta aku g keje, kitorang g sarap dulu. then br gerak ke ofis. TQ sayanggg.... Now, dh kul 3, jap2 lg aku nk balik ar, Nk lyn mr fizwan pusing MV. kebetulan ada Pameran Pengantin kat MV rni. So, harusla kite terjah kan. Mari2 kawan2 semua... Jumpe di sanaaaaaaaaa...........~v~

p/s: Now mr fizwan dh nk sampai MV tapi aku masih di ofis.. Sori la mr Fizwan...  nnt I blanje u kkk


No comments:

Post a Comment