CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, August 27, 2010

Majlis Berbuka Puasa 2010 [at] SDCC, Bukit Kiara

Haaaaaaaa amik ko... last2 aku lupe nk update story ni walaupunkejadian ni dah berlaku seminggu lepas. Ni gara2 tenet slow masa aku upload pic then pas sudah2 aku upload je terus je off laptop. Skrg, naya je sbb diri sdri lupa nk publish entry. hambikkkkkkkk....

Rabu lepas-lepas, ada Majlis Berbuka Puasa kat SDCC. Kata brother sister harusla situ gak di tuju nye utk sebarang event co. Alhamdulillah tahun ni dapat la g jengah2 majlis co sbb tahun lepas mmg haram x join manae2 co event. Improve kan aku.....(sambil2 kelip2 mata....)


Ni teman semeja makan. walaupun makanan adalah.. urrghhhhhh harapan ar ko dpt mkn kenyang sambil keluarkan bunyi ERKKKKK sbb sume nye yilek.. Yg tu mls nk komen byk sgt. Jadi kami mkn apa saje yg ada. Telan je la....

Gedik ! gedik ! gedikkkk!!! dan sangat gedik in 2 org.. That my fren mar... slalu je gaduh ngan die sbb die kat ops duk sblh eden yo.. Nama die Sofiiyah. Nama femes ames - P.. KAHKAHKAH

Hah ko tgk... tgk betul2 atas meja tu. Sume pinggan kosong jerk.. Mane ada yg ada makanan. Sume dah licin boliau mar.. bukan setakat licin kat pinggan je.. dalam tray buffet sane pun kosong... adoiyaiii x tahu la mane punce slaah silap sampai kekurangan makanan. Apapun, bersyukur, ada jugak juadah utk kami berbuka. Syukur... Sampai jump alagi di Ramadhan tahun hadapan...

No comments:

Post a Comment