CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, August 23, 2010

Salam Ramadhan

Salam Ramadhan buat semua... Maaf la sbb agak lambatkan yan nk wish Selamat Ramadhan. Dah malam ke 14 kot baru nk wish n munculkan diri kan... Adoii x tau la nape malas semalas2nye. Teruk tul bersarang malas ni dalam hati. Nak cerita apa erk?? Cerita Ramadhan... Alhamdulillah dapat la jugak aku tunaikan solat terawih dengan mr Fizwan lagi taun ni walaupun banyak je skip2nye sbb keje dll. Tapi tahun depan Insya Allah akan cube memperbaiki kekurangan tahun ni. Ni la Ramadhan dan Syawal terakhir sbg bujang la kononnye sbb tahun depan kene hadapi Ramadhan dan Syawal dengan azam,cita2 dan kehidupan yg baru. Insya Allah... Semoga semuanye akan berjalan seperti yg di cita2kan.. 

Persiapan raya??? Baju kat akak tailor dh berkurun aku hantar tp x siap2 jadi aku suh siapkan tuk raya je la. Mmg xde kot nk setup yg ni baju raya, yang ni baju keje, mmg x la...Apa adanye je la.. nak bermood raya sgt pun mcm non ada sbb pk NAK KAWIN, NAK KAWIN.. bole ?? Menurut mr Fizwan pas2 raya nnt parents die akan dtg bincnag2 pasal tarikh apa sume bagai. Insya Allah ia akn berjalan spt yg di rancangkan. Doakan yer...Cuti raya pun xde la lama sgt. Aku cuma amik cuti sehari sblm n selepas raya je. Simpan cuti nk wat kawin la yang oiii nnt. Masa bertunang rtu dah ckp nk wat majlis on Mar'11. Tapi tgu la nnt parents mr Fizwan ckp apa. Kite ni merancang je kan...   

Kuih raya?? Terbaik tahun ni sbb sume beli sajork.. Tahun depan dah ada family sdr, family mama n family mertua Insya Allah akan cube buat la sket2.. Kata cita2 baru kan.. HAHAHA... Xde la terbaik tapi bole la buat buah tangan x seberapa masa balik Muar nnt. Motif?? xde motif. hanya sekadar hendak menjadi isteri kebanggan suami. bole??  (perghhhh kalo berangan mmg bole bagi kat yan..)

Ok la, x pyh merapu byk sgt. tadi nk wish salam Ramadhan je kan tapi dh melalut cerita taun depan. Sbnrnye dah x sabar mau kawin ni... NAK KAWINNNNNNNNNN!!!!!!!!! (giler gatal...)

2 comments:

  1. Insya Allah x luper... mesti jemput akak, mesti cari akak sampai ke lubang cacing.... :) Bile Darwisy nk ada adik ni???

    ReplyDelete