CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, February 12, 2012

Saya idamkan barangan bayi yang ini…

Hey! mom-to-be ni suke berpoya-poya, bayi tidak kisah tapi dia yang idamkan macam-macam. YER dalam kepala otak dan hati saya sekarang, ia sangat meronta-ronta mahukan barang2 di bawah ini.Dancing
image Inch Worm
image
Back Seat Fun
image
sit me up cosy
Bayi yang sebenar2nye bayi mesti la tidak kisah dengan apa pun. Tapi mom-to-be mesti kena mainkan peranan supaya lebih seronok untuk bermain-main dengan bayi nanti. Cewahhh!! Saya punya sedikit masa lagi untuk mendapatkan barangan ini sebelum deliver supaya saya berasa happy untuk menjalani confinement. OK la, tunggu gaji dan kita akan bertindak pantas untuk mendapatkan barang-barang ini. Ke ada sesape sudi nak hadiahkan. Meh habaq awai supaya saya tak beli. Whistling

6 comments:

  1. inch worm tu toy aqeel masa kecik2 dulu :)
    beli kat jusco ada...aritu tgk dkt gm klang pun ada gak tapi china punyela...tapi wpun china sebijik gak dia tiru

    ReplyDelete
  2. hahaha.. mak je yang over kan.. padahal baby tak heran pun. tu la ingat kene melawat GM la b4 deliver ni.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. ayang oii...yg atas skali tu ada kt GM...
    kalo yg 2nd tu ko jmp..bgtau aku..aku pun mengidam gak.. :p

    ReplyDelete
  4. awin: aku tau inch worm tu ada kat GM. sbb tu aku saje bgth. Nanti bole ko hadiahkan. hahahhahaha Ok, kalo ak jumpe yg backseat tu aku kabo dan2 tu jugak. and kalo ko jumpe pun ko kabo ke aku sama na... bole kirim2 je...

    ReplyDelete
  5. hahaha....ala...stakat tu ape ada hal..ok ko xyah beli..aku hadiah nanti!

    ReplyDelete
  6. hahahaha comel ok statement ko tu.. malu mom-to-be ni.. hik3... aku saje je la.. x perlu bersusah-susah tapi kalo ko paksa2 aku utk terima, kecik tapak tangan dengan tapak tangan aku+baby sekali aku tadahkan.. gulp!

    ReplyDelete