CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, September 7, 2008

Buka Puasa wif Ude n Adik

Iskh............geram sgt2 sbnrnye coz xleh nak click!! click!! pic n share ngan korang....Benci betul la... Aku x sempat2 g nak beli ushar charger camera yg baru !! xpela...juz want to share with u all... Semalam aku g buka puasa ngan uda n adik( housemate masa blaja dulu ) dah berbulan gak x jumpe dorang...So smtr ada masa ni,g la bersama2.... Aku kuar umah around 230 camtu n meet adik at Subang station.after that baru kitorg sesama g KL sentral to meet ude.. Plannye ude nak g makan kuew tiaw sup at SOGO,so g la naik train lg ke SOGO.Sekali... sampai2 kat ctu je,SOGO hanya boleh masuk kpd sesapa yg di invite. Dorang de sale for invited customer je.... Aduh.... kecewanya kami... So memandangkan masih awal lagi untuk patah balik n makan @ KL Sentral, kitorg g la jalan2 kat T.A.Rahman...Uih......cadangnye aku nak beli tudung tapi bile tgk tudung yg melambak2 aku jadi mabuk.....xtau nak pilih yg mane sampai aku x terbeli...(ekekeke...apa la ko ni yan....kalo x nak beli cakap je la...banyak lak songeh!!) Korang cakap je nak tudung jenis pe?yg berapa harga ? Sume ade...Mabuk wa cakap lu !! At last aku cume beli selendang 1..Ala murah jer...10 hinggit jer... bole la....Around 530 kitorang g KL Sentral balik...Buka kat warong kite...Aku order Laksa Asam,Adik order Nasi Lemak n ude plak order Nasi minyak....Actually....xde banyak sgt pilihan kat situ....Tapi ok la,janji ade tepat nak berbuka puasa.Kitorang bantai makan n melepak kat ctu sampai 830. Tu pun gara2 nk teman ude tunggu yen balik keje...Xpela, lagi pun dah lama x jumpe,banyak benda nak berbual. Around 9pm baru aku n adik bertolak balik naik train...Tut!! Tut!!....Babai ude !!!!! See u nex time...Adik stop @ Subang n aku teruskan perjalanan ke Klang.... Sampai jumpa lagi my dear frenz...!!!!!

2 comments: