CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, April 8, 2009

Tengelam Timbul

Wah !! aku ni dah mcm biskut chipsmore dah. Kejap ada n kejap xde. Camne nk jadi blogger tegar nih??? Iskh3.... Aku rasa sekarang ni aku dah xde masa nk berblogging. Almaklumlah, sejak colleagues aku in maternity leave, banyak keje2 die aku handle, kebetulan plak, masuk awal bulan 4 n rushing plak untuk stock take, aduh........mmg penat la aku sampai nk update blog pun xde masa. Bukan hanya update blog, aku nk baca email pun xdan... balik plak dah penat. Penah skali kul 8.30mlm aku dah hanyut. masa tu xde mimpi2 dah sbb penat giler. Bole gtu??? Dah mcm2 yg berlaku (tapi bukan kat diri aku la, berlaku kat tempat keje) tapi aku xleh nk story mory sume rni sbb otak n idea aku masih tersekat lagi pagi2 ni.... tgu la kang bile otak aku dh ok, leh la aku story....bole??? apa pun aku masih di sini, setia di sini.....

No comments:

Post a Comment