CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, December 16, 2009

Packing time!!!

Now is packing time... Packin time?? kenapa?? Kitorang wt packing file2 sbb all GSC team nk pindah ke UniAsia buiding. So, kitorang kene la move kan all our brg2 n file kat ofis lama tu ke store room. So, here we are !!

Sungguh2 aku menulis. Yg Liza kat blkg sengih2 kerang busuk tu pehal lak??? tapi kenapa aku x pakai suar kan? sbb x plan pun nk wat packing rni tapi tetibe dpt arahan, so, terjah je la. Lagi pun, aku bukan watpe pun, juz write the listing jer.


Tu dia Shida. ni 1 of the new staff ak yg masuk sam2 lbh kurang aku bulan 7 rtu.

Sebenarnye ramai lagi. tapi xtau nape dorang cume snap 3 keping ni je. bile aku cek2, la.. ini je korang snap. apa da....



No comments:

Post a Comment