CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, December 9, 2009

Naza Group Open House 2009

Hari Sabtu lepas aku attend umah terbuka Naza Group kat KL Convention Centre. Pergh.. meriah2... Aku sampai around 2 pm n waktu tgh nabil n angah wat persembahan. ha3.. layan gak lawak dorang ni.. Tapi yg sedih sbb x sempat nk bergambar dgn Nabil.




NAZA ni mmg wat keje sambil menyelam minum air. Mana x nye, dlm pada duk sibuk2 wat open hause, sempat gak dorang hangkut kete2 yg lumayan mahal ni kat cni. Aku, dan tmpg tadah muka je la n nyenap2 yg mane dan.



Tapi yg paling penting bile open house of coz la mknn kan. Aku mmg salute habis la mknn dorang. mmg sedap banget ko.. Ada nasi beriani, ada ketupat palas, Char Kuew Tiaw pun ade n yg paling best ada kambing golek. Pergh... mmg sedap la wei....

Tu dia kambing golek2... hehhehe



No comments:

Post a Comment