CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, March 22, 2010

Result for "Why I Like It Longer"

Waaaaaaaaaaaaa...... result of "Why I Like It Longer" dah kuar... aku dapat lama dah email ni tapi aku x dan nk publish la kan... Eh, korang ingat kan yg aku penah wat entry tu dulu. Hah!! sekarang result pemenang2 tu dah kuar. Dan aku bukan lah antara pemenang. Wawawaaaaaawa... sedihnye... nk la LG Chocolate BL40 tu... Nuff.. I nk la phone tu....

Xpela, rezki masing2 kan, At least aku dh mencuba. Betul x??? Dah aku kalah, aku share la gak kawan2 yg menang yg dpt LG Chocolate BL40  worth RM2,199 tu. Mereka adalah:


Tahniah la kepada korang2 yg menang tu. Len kali bagi aku plak yg menang k. Jgn gatal2 korang nk menang. heheheheh...

No comments:

Post a Comment