CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Loading...

Fizyanz JR

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, June 30, 2010

Mencari tudung Pertunangan

Maaf ler... sbb entri dah tunggang terbalik. Ni masa sesi mencari tudung seminggu sebelum majlis ari tu. Sebelum tu dah pusing satu Jalan TAR, tapi xde yg berkenan.Pegi Ariani SA n KL, kuar masuk, kuar masuk, duk telan air liur sbb x termampu nk beli. Adoii... hari2 risau sebab almost yg lain2nye preparation dah siap masa tu tapi tudung je yg xde lg. Adoiii mak aiiii.... 

But syukur, ari sabtu seminggu sebelum majlis tu, petang2 skit, duk kuar g Centro Klang sbb nk g Cadbury Warehouse Sale. Lepas g sambar sebarang dua coklat, aku ajak mr Fizwan duk pusing tawaf PKNS jap. Masa tu dah plan, kalo x jumpe kat PKNS, harus aku heret die ke Alam Sentral plak, kalo xde jugak, dh pasang niat nk ke SACC plak dannnn kalo xde jugak, mlm ni kene bersengkang mata ke Uptown SA (ni recommendation from Awin) Tapiiiiiiiiiiii... syukur !!!Allah selalu permudahkan urusan kite kalo kite selalu berniat untuk melakukan kebaikan. :) Masuk PKNS, tawaf satu mall, kuar masuk, kuar masuk kedai, dan di kedai yang kat hujung ceruk, tersorok la aku berjaya menawan tudung. OK sekarang boleh joget gumbira ~lalalallalalalal~

Apa pic gegar ni.. Aku duk sibuk nk sarung tudung, mr Fizwan sibuk snap2. Salah sape skrg?

Ok,sekarang boleh posing sbb dah siap pakai. Comel x ?? Haaa hok ni la yg aku mmg nk pun. Yg ni!! yg mcm ni la!! :P

Aku lupe plak nama kedai die. But, kalo nk ajak aku tunjuk kedai die kat ne, boleh2 aku ingat kedai die. Harga plak, pd aku, agak berpatutan la RM45. Ok kan? kan? kan?

No comments:

Post a Comment