CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, December 2, 2010

My Birthday Lunch

1st off all, terima kasih kepada semua yg turun padang sama2 join makan lunch tadi. Dan terima kasih yg x terhingga kerna kamu telah belanja yan makannn… Thanks a lot my dear fren. Ia sangat simple tapi adlh sgt bermakna kerna bisa bersama2 ketawa dgn kamu2.

Kite layan gamba je la eerk!
IMG01245
Wif Ee Mun n Shida

IMG01246
Ida n Ee Mun

IMG01248
Ahmad n Shah
2 bujang yg mengikut ada makna. HOHOHO.

01122010322
Gelak2 sambil Ee Mun bosan tgu mknn lama sangat.

IMG01250
The Powerpuff girl…

01122010323
Ok, muka Lisa dah masuk. Lisa sampai lambat skett daaa

IMG01254
My menu. Briayani Rice. Nyum2 …

Makan kat cni best, sbb ada dpt kek. Kire pakej la skali menu utama, kek n air. Mcm menu nasi beriani tu dlm RM13++ blom masuk tax ok. mkn ari ni di tanggung sepenuhnye oleh kawan2 seperjuangan. Tapi kali ni P kecewa sbb xde dah adengan leleh airmata mcm tahun lepas. HAHAHA.. Kesian ko kan. Apa pun, ini semua indah. Walau ko x dpt tgk aku leleh airmata tapi ia tetap indah. Xtau la nk ckp apa dah,LOST! tapi apa pun, kamu2 mmg best!! LOVE U ALL SO MUCH!! TQ for everything. HADIAH?? xde ke?? HAHAHAHA.. Azian sayang kamu!!

No comments:

Post a Comment