CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, December 1, 2010

Happy 25th Birthday 2 me & Happy 7th Anniversary to Fizyanz.


Ni entry laju2 d pagi ari. Tajuk pun gler panjang x henggat. Dh kata entri bdesup,jd aku bg sedas je la pakej entri kan. Ok, dah, just a short entri. Jadi cume ada 2 bnd aku nk ckp:

1stly,nk wish HAPPY 25TH BDAY 2 ME. Syukur kerna aku msh bnafas di dunia ini. Wish kali ni,ckup sekadar aku mampu mjadi yg lbh baik dr sblmnye.. Semoga panjang umur,murah rezki dan smg pjalanan hdup ini akan sts mdapat rahmat dan dberkati Allah.

2ndly, nk wish HAPPY 7TH ANNIVERSARY TO FIZYANZ. Ini akan mjadi anniversary t'akhir buat kami as a couple dan jg merupakan ulgthn yg ptama dan t'akhir kami smbt as a tunangan. I n mr Fizwan dh melalui pjalanan yg pjg. Dah byk suka duka yg kami lalui bsm sepanjang 7 thn ni. Ketawa tangis kami sts mbuatkan kami smkin dkt dhati. Jadi, kami sts bdoa dan mharapkan pjalanan pjg hbgn kami akan sts berakhir dgn kbahgiaan dunia dan akhirat. Smg hbgn ini stp mdapat berkat dr Allah.

"Ya Allah, Berikanlah kami kekuatan dlm menempuh sgl ranjau dan duri. Juga berikan kami kesabaran yg tinggi dlm menempuh hari2 yg mdatang. Thank you Allah krn kau tlh mberi kami cinta dan kasih syg ini."

Kepada kalian, doakan kesejahteraan kami. Smg sume yg drancangkan akan bjalan dgn baik. Terima kasih yg x thingga buat semua yg sts mdoakan kami. ~peace~

No comments:

Post a Comment