CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, October 2, 2008

Buka Puasa with ..... @ Secret Recipe,Kota Kemuning

Pepsi n tembikai.....

Hari Isnin lepas aku g buka pose with sumbody kat Secret Recipe,Kota Kemuning. So ni antara juadah berbuka puasa kitorang.. Nampak simple je kan..Tapi sampai x larat2 kitorang makan tau...

Tom Yam Mee

Nasi n Kebab Ayam

Both of....

BuRpppppp!!!!!!! Senak perut ooooo......

Nak tau x sesuatu cerita yang boleh di anggap ngong .. Perasan x pic tu ada 4 cawan....Ade ke patut waiter tu x gtau yang order tu dah kire pakej skali ngan air...Kitorang pun siap order air...After die dah anta air n mknn boleh die persembahkan air lagi..katanye all in ngan mknn yg kite order tuh...Biol betul la mamat tu...siot je...........tapi xpela, dah ade dpn mata, minum je la.....


Alhamdulillah..... semuanye dah habis di makan....Syukur di atas rezeki mu ya Allah hari ini....

1 comment: