CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, October 2, 2008

Koleksi Hari Raya

Ni antara koleksi hari raya I tahun ni.... Banyak x banyak...skit x skit la... Bolehla.... Alhamdulillah.... Sebenarnye baju2 raya yang 5-6 pasang tu bukan baju raya sangat. Tapi di sebabkan orang yang menjahit tu lambat sangat walaupun I dah hantar jahit 4-5 bulan sebelum pose, jadi I simpan je la wat raya...Tu yang jadi banyak gtu tuh...hehehe...


Tudung plak, I berpusing satu Shah Alam mencari.. Mula2 I g PKNS, after that ke SACC Mall, Anggerik Mall, n at last dapat gak sambar 2-3 helai kat Alam Sentral. Taun ni I lebih kepada nak memilih selendang. Rasa macam senang plak nak memakainyer..hehe...


Hah!! ni salah satu koleksi yang paling special raya tahun ni.. Siap ada cerita disebalik kasut ni tau.... Mulanye my lovely Honey belikan I kasut raya yang lain daripada ni dengan menggunakan konsep SUPRISE!! (konon.....walaupun x menjadi...) mane x nye x menjadi suprise tu sebab kasut yang my lovely Honey belikan before tak muat....(Ala.......sedeynye saya..) Tapi kasut tu cantik... So malam tu jugak kitorang g tukar nasib kedai tu dekat jer... tapi bile sampai sane salesgirl tu kata that kasut xde stok lagi dah...Kalau nak tunggu hari Selasa. Diorang tolong search kat branch yang lain...(masa we all g tukar tu hari sabtu..) So......dengan penuh kesabaran we all pun tunggu la.. N masa yang dinanti pun tibe...malam Selasa we all gi sane lagi dengan harapan ade....Tapi sedihnye kasut tu mmg xde stok dah...So nak x nak kene la pilih kasut lain...Mulanya I pilih kasut lain tapi disebabkan my Honey nak yang ni, I pun mengalah la...Ok la sayang...I amik yang ni.. I ikut pilihan U.... Anyway... I nak wat Ucapan konon2 to My Lovely Honey....
" Kepada insan tersayang, Terima kasih for ur Suprise... Baby akan ingat sampai bile2 n hargai sume apa yang Honey dah wat untuk By... Dikesempatan ini jugak By nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir dan Batin... "

This is a Raya Handbag... I beli handbag ni time Sales@Jusco 2-3 bulan b4 raya....Boleh la... Tapi dalam hati dah berniat dah nak beli handbag lagi...huhuhu..........

2 comments:

  1. tak fhm cte kasut tuh...moral of de story pkai kasut yg size kecik ke???

    ReplyDelete
  2. apa yang x paham nyer sayang oi.... ok la...di pendekkan cerita kasut yang wan belikan b4 x muat sebab kecik...so g tukar kasut lain....tu la kasutnye...kalo x paham gak,kang kite jumpe I story panjang2 kat u.....hehhehehe... :-)

    ReplyDelete