CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, October 12, 2008

Disebalik tabir......CCM Raya Open House@Pan Pacific KL


Ni antara pic2 menarik yang sempat I snap masa company open house rtu. Majlis berlangsung pada 9/10/08 kat Pan Pacific KL. Meriah la jgk...Ramai gak orang...Makanan pun ok2 belaka.... Lazat dan menyelerakan....



Wah...khusyuk dan bersemangatnye makan... Sampai x toleh kiri dan kanan...Main suap jerk...Makan jangan x makan yan....Tengok akak kat sebelah tu...Layan jugak erk...!! Tapi apapun still leh control ayu lagi....Aceeewah...!!!

Ni antara booth yang ada dalam menyajikan makanan...Booth Asam Laksa, Nasi goreng n mee goreng...


Sebelum


Selepas

Macha !! Teh tarik 1...!! hehehe.... Teh tarik yang dipuji ramai...Mengikut kata2 kawan2 I teh tariknye sedap..Tapi I x rasa pun....Tapi yang x bestnye,dalam duk dorang puji memuji yang teh tarik tu sedap,ada gak yang complain kat I, bahawasanya teh tarik tu di penuhi buih....kui3.... Tengokla pic tu...Ade ke patut dorang tarik macam nak gile...Penuh dengan buih...Kalo diterbalikkan cawan pun x tumpah.. Iskh2......Dahsyat... Xpela...apa pun yang penting, Sodap !!


Desert untuk abg Man...
Konon jer untuk abg Man tapi sebenarnye I n Kak Ida yang melantak bagai nak gile...Cover beb... Xnak la bagi orang tau sangat yang sepinggan tu untuk kami berdua..


Dua gadis yang x pernah terlepas pandang... U all nak tau 1 rahsia x?? Tengok si baju merah tu, punye beria die senyum, padahal kan I bukan truely nak snap pic die... I nak snap makanan yang bertimbun depan diaorang tu...Giler Arghh!! x padan kecik, melantak,baik punye layan............ Bersepah bersepai depan mata dorang.... Buat Ain n Mas, jangan marah aaaaaa.......... Saje nak nyakat korang.....

No comments:

Post a Comment