CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, October 12, 2008

CCM Raya Open House 2008

Di sekitar majlis Rumah Terbuka CCM 2008...












I bertolak dari ofis ke Pan Pac around 315pm. Sampai Pan Pac ngam2 kul 430 ptg. I pegi tumpang Abg Man with kak Ida n Magesh.. Tapi balik tumpang abg Jeff. Malam tu sampai umah dalam kul 8 lebih... Masa pegi xde apa la sangat,jalan ok, x jem tapi bile waktu balik jem la jugak...Tapi masih ok lagi la...Abg Jeff kononnye nak cari jalan pintas,alih2 dia ngan Zam ( selaku core pilot) bawa kitorang pusing2 kat Bukit Tunku sambil2 tengok2 umah2 orang yang besar2 gabak tu...( tu ayat sindir manis I untuk mereka berdua padahal, dorang dah salah jalan n merangkap sesat sampaikan menuju ke jalan mati...ha3....) Sepanjang majlis tu berlangsung, I rasa meriah la jugak...I bese la..walau macamane pun keadaannye I tetap akan cuba meng'havoc'kan suasana. N nasib baik gak geng yang melepak skali ngan I petang tu sume kepala leh layan...Cume kesian kat sorang kawan I tu coz dia terpaksa meng"control" tingkah laku di atas sebab2 yang tertentu (biar la I sorang jerk yang tau...) Slalunye dia lah yang akan tunjukkan jalan kat I untuk wat keje giler tapi hari tu I rasa mcm x bese plak berdepan ngan die... Sopan2 gitu.... Tapi x pela...wlaupun ada mulut2 gatal yang perli2 dia,tapi die tetap sabar....Cool jerk...( walaupun I dah x tahan nak gelakkan die guling2...) Apapun terima kasih pada semua yang dah berjaya memeriahkan suasana petang tu.... Sampai jumpa lagi di tahun depan....

No comments:

Post a Comment