CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, January 30, 2009

CNY Holiday Entry

Sepanjang cuti ni rajin gak la aku berjalan disebabkan cuti yang panjang n baru jer masyuk.... so xde la sampai berjoli katak tapi cukup sekadar beli yang teringin2 jer....ha2.........(leh ker gtu ??) So, bermula Jumaat malam, balik keje, aku singgah beli kek mama n juz potong kek kat umah jer, pastu Sabtu tu aku bw budak2 g Alam Sentral n grab 1 handphone. ( wn 2 c my new hp... tunggu.........) pas dah beli hp, bw budak2 mkn kat Big Plate. Ahad plak, aku g Mydin beli barang keperluan skit... n Monday plak aku n Honey konon nk melepak je kat umah tapi ptg tu akak ajak aku g Tesco n Klang Parade. Ala...xde beli apa pun saje berjalan. Ari Selasa ptg tu baru aku kuar tu pun sbb nk amik Girl (my cousin) kat Times Sq. Die dah ada kat KL from Sat lagi tapi baru rni nk sgah umah aku. Sbnrnye rni Selasa tu girl nk ajak aku n Honey g Sunway lagoon tapi x jd g sbb Honey nk main kompang so,cancel la.

Pas honey main kompang baru g amik dorang.nasib x jem, jalan ok. Kalox, masak gak nak masuk KL cuti2 gni. Sampai uamh ptg tu, terus g umah akak, lepak kat sane sbb mlm ada BBQ. ( ala, saje jer nk makan2, pangil jiran2 2,3 umah jer) lepas dah makan2, kul 11 gerak g Uptown Shah Alam sbb girl n bf sibuk nk g uptown. (mulanye ingat nk bw g Damansara tapi sbb keadaan cuaca x best, tu yang stop kat Shah Alam jerk. Pas tu g minum kat Sek 7 n sampai umah nk dekat 3 pg...Wah !!!! ngantuknye...... Rabu aku masih bercuti (saje amik cuti sbb girl pun ada n Honey pun cuti, aku pun kepo la nk cuti gak) bw girl g Tesco sat kul 2 balik, mkn2 n kul 4 anta girl tu bus station...die nk balik dah ke Singapura... Bye2.... Selamat sampai !!

Tapi aku sempat lagi kona ke Summit... Ala..banyak kedai tutup lg da.... Boring ar, aku pun balik2 mkn2 n tido..penatnye.... sok nk keje dah la plak.... Gud nite.... Zzzzzz...........

=> kejap je masa berlalu, rasa nye xde wat apa sangat tapi dah 5 ari berlalu....huih.........

No comments:

Post a Comment