CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, January 15, 2009

Pagi yang luar biasa...

Wah... apa kes lak aku pagi ni..Tetibe rasa naik mood dgr lagu2 pengantin.Sebenarnye dari semalam aku dah duk ushar2 pakej2 pengantin yang ditawarkan sekarang ni.(bukan ade pape erk... juz want to survey tempat n market price skang..) xtau la kenapa sejak akhir2 ni aku sibuk nak ushar2 benda ni sume... (dah sampai seru kot ......... kuang3x) Insya Allah... ada rezeki sampai la masa untuk aku nnt... ewah... melalut plak, ok, berbalik pada cerita dengar lagu pengantin tadi, mulanye aku ushar2 pasal butik pengantin sekali ada satu blog pengantin ni dia siap put in koleksi lagu2 pengantin. Tu yang pagi2 dah naik mood pengantin... kalo nak dengar leh go to http://butikpengantinsanggul.blogspot.com/ n webpage ni plak >> http://mawaranggun7.fotopages.com/ antara webpage butik pengantin yang menarik perhatian aku... so kepada sesape yang nak kawin leh la tgk2 kat butik ni....walllaaaaaaaaaaaaa.........

1 comment: