CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, January 30, 2009

Mummy 51st Birhtday

Blueberry Cake from Bees'

Lilin dah siap pasang....tiup la....Apa lagi....

Nana dah x sabar2....Cepat la Mummy....

Jom tiup beramai2...(harap maklum..yang tepi2 tu mmg tukang menyibuk jer...)

Eh2..apsal Nana plak yang potong..Ni sudah lebey ni..Lawan tokey plak...


On 23rd January rtu, aku saja beli kek utk mama sempena ulangtahun kelahiran mama yang ke 51. Aku akan upload pic secepat mungkin sbb rni kengkonon aku nk upload tapi lupa bwk cable.pandai x aku..hehehe..... otw aku beli kek mama, call akak suh g umah mama, yeye aku suh die dtg cpt sbb nk meramai2kan majlis yang kebetulan gak waktu tu Daus n Jijah ada, s o, reramai la... tapi aku leh pusing g Carrefour n lmbt la skit aku sampai umah...hehehe.. Ala,xde ape pun juz ptg kek jerk... Sekurang2nye gembira la gak mama kan... For Mummy, Happy Birthday to you... Semoga Allah sentiasa memberkati kehidupan kite sekeluarga....Amin.......

No comments:

Post a Comment