CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, January 2, 2009

Selamat Pergi n Selamat Pulang !!

Ipoh-KL Sentral-Singapura
Hai bang....nak g mane tu...solo ryder ker???
nampak x?? Train ni nak menuju ke Singapura dari Ipoh.

In d train my my little princess??
Aik...baru naik train nk tdo dah...Iskh2.....

Otw to the Coach.. Welcome Back to Malaysia !!

Cak!!
See my baby... Leh plak die main cak2 kat dalam train...

On Friday nite (19/12/08) kami dah berangkat pergi ke Singapura menaiktrain Senandung Malam (SM11). Kul 10 mlm,train pun berangkat ke Singapura. Naik2 train,x lama pas tu aku bagi Raihanah makan,pastu tido. Sekali tengah2 die syok tido, tak tau la malaun mane yang duk main lagu SPogebob Squarepants n langsung wat anak aku terjaga...Bengang betul... So sampai kul 3 pagi kitorang kene layan kerenah die. Sampai kitorang kene bawa die jalan2 ke kantin n apalagi,aku n Honey pun g la amik kesempatan layan minum kat situ...Akhirnya kul 3 pagi die tido n sampaikan kitorang dah sampai Immigration Singapore untuk cop passport pun die x bangun lagi... Anak2...macam2 kerenah....

Tanggal 28/12/08, kitorang balik cni plak tapi tanggungjawab aku kat Raihanah dah lepas pasal akak aku turun Singapore on 25hb.So, kitorang pun jadi bujang la balik...hehehe.... Anyway TQ Honey coz U x penat jaga Raihanah....Sayang Honey !!! Muahhhhh!!!!

No comments:

Post a Comment