CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, February 6, 2009

Eyes Infection

Semalam aku MC sbb ari Rabu tu, aku dah rasa lain macam kat mata aku. Aku ingat aku nk kene sakit mata, so malam tu gak aku terus g klinik sbb takut melarat. At last, dah cek2 rupenya aku bukan kene sakit mata, tapi aku kene eyes infection.... Aduh..nape plak ni.. macam2 hal.. So, balik je dari klinik aku letak eye drop..pergh.mak ai...punye la pedih... Doc bagi 3 jenis ubat, ubat tahan gatal (yg ni aku x makan sbb x gatal.hehe.....), ubat sapu n eye drop..

So, semalam aku mmg melepak kat umah n main game la...apa lagi.......bosan sey......nak ajak Honey g jalan2, die keje, so apa lagi aku bole buat selain main game n menyakat budak2???? Tu je la.....thari apa laie...bobok la.......

No comments:

Post a Comment