CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, February 3, 2009

Malam Tadi....

malam tadi.... Hurghh.... malam td aku tido lewat tapi nasib baik mood keje rni ok.... Dalam kul 2 pg baru tido..Ntah, rasa x mengantuk plak.Camane??? So, dah puas aku belek baju tapi sampai ke sudah x tau nk pilih yang mana, aku pun apa lagi, tolak baju2 tu ke tepi, aku duk ralit main game. Tapi lama2 aku dah bosan, aku beralih plak ke edit mengedit pic. Suka sgt nk edit pic eg: letak frame ke apa ke... rtu dah terpk dah nk beli software die tapi x jadi plak..nnt la dulu...nak g format laptop dulu baru leh beli n install... Huh!!! diam x diam dah kul 2 pagi, argh...sok nak keje,baik tido kang ngantuk plak. Aku pun sesiap gosok baju n tido sok nk bangun pagi nk solat n bersiap g keje....Gud nite!! Zzzzzz.....

No comments:

Post a Comment