CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, October 22, 2010

Selepas berbulan2..


... Sambungan dr tajuk entry.. Selepas berbulan2 aku x naik train, mlm ni aku tgah tpacak kat stesyen komuter Shah Alam. Sbbnye,td blik keje aku nek bus drop kat S.A mr Fizwan amik. Aku saje nk jmp dia kejap sbb mlm ni mr Fizwan nk blik kg.Sok nk nganto mak pak eih yg nk fly ke Mekah dah.

Jauh dsudut ati trasa jgk nk ikut tp xpela,ms blm mengizinkan utk aku ada dmana mr Fizwan ada. Jadi, baik tgl d Klang, duk diam2 aje. Ok dah,benti melalut.. Skrg nk smbg crt komuter. HEHEHE dh lepas jmp,mkn2 mr Fizwan cmpak aku kat stesyen je.. Eh,dah smpai Klang dh.Maknenye aku dh nek komuter la kan. Jadi x pyh la sambung stori lg2. Oke skrg nk trun cri papa nk blik umah.. Daaaa...

No comments:

Post a Comment