CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, October 30, 2010

Selamat Menunaikan Haji…

Rasanya blom terlambat lagi kan sbb now aku nak wish “SELAMAT MENUNAIKAN HAJI DENGAN SEMPURNA” buat semua jemaah haji dari seluruh pelusuk dunia yg akan berkumpul di Tanah Suci Mekah. Terutama utk my PIL-to-be yg dah selamat terbang ke Mekah pada 23/10/2010. Dari jauh, doa ku kirimkan agar segala urusan mereka akan dipermudahkan sepanjang menempuh perjalanan ibadah mereka. Moga secalit usaha yg mereka lakukan memberikan ganjaran baik buat kalian.

FYI, pic ni sume mr Fizwan snapkan khas buat kamu2. Aku xde la mengikut ke sana. Cume mr Fizwan adik beradik je yg ngikut nganto ke airport Senai. PIL terbang dr Senai. Jumaat mlm mr Fizwan dah shoot direct dr SA to Johor sekali dgn adiknye, Ude.

IMG_1420

Mr Fizwans’ family (dari kiri : SIL, Along, Aton, Emak, Ayah, Mr Fizwan (hok ni kalo x kenal ko mmg nk cari nahas kan..), ujung skali Ude. Yg kecik2 toet comel2 3 org tu adalah anak2 Along.

IMG_1421

Kedua ibu bapa yg akan terbang meninggalkan anak2 kerna tuntutan ibadah.

IMG_1435

Nampak itu ibu mr Fizwan berbaju hitam yg sedang berjalan masuk. Emak tersenyum, wajah memancar rasa gembira tapi anak2 meraung2 kot.. mr Fizwan pn leleh airmata. owh syahdu~~

IMG_1439

Ayah mr Fizwan menyusul..

Doa dari anak2mu ~ semoga kalian selamat pergi dan selamat pulang dan dapat mengerjakan ibadah dengan sempurna ~

Mereka dijangka balik sini early December nnt.

No comments:

Post a Comment