CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, November 4, 2010

Multi Compartment Cosmetic Pouch a.k.a beg mekap a.k.a bag organiser

Multi Compartment Cosmetic Pouch (nama sintifik) a.k.a beg mekap a.k.a bag organiser baru di datangkan khas dr Cosway.. Ada sesape nk beli. boleee.. sila roger2 aku kalo mahu. Insya Allah, review untuk produk2 Cosway yg aku beli pakai akan aku tatap kan buat kamu2. kalo nk order pun bole.. bole tglkan komen kalo rasa2 ada yg berkenan. 

Bagi aku, ini bukan sekadar beg mekap, tapi siap jadi beg organiser sbb besar giler ok. Kalo barang mekap korang banyak berbakul2, mmg cantik ar ni muat mampat leh kasi dumppp je sume dlm ni. Tapi kalo barang mekap ko ala2 je, it's like ko cume ada compact powder, lipstick, lipbalm blusher mcm aku ni hah. mmg berlebih2 ruang la beg tu kirenye. Tu yg aku kata aku leh convert nama die jadi beg organiser. hah gituuu


IMG_1454 Ni gambar beg mekap a.k.a bag organiser yg dah aku mampatkan dgn brg2 aku.
Tepi depan blkg ada zip compartment so bole la mampatkan brg jgk. dlm pun ada lg satu tmpt berzip.


IMG_1455 Hok sebelah tu je yg aku sumbat brg mekap.


IMG_1456
Hah ni yg sebelah sisi lagi. Aku sumbat la tisu, wet wipes, shopping bag, dll. Ko nampak sdri kan compartment die byk giler kot. sampai aku x tau nk selit apa kat situ. 



Info:
Code : RA0215
RRP  : RM49.90
Size   : 22 (L) x 8 (W) x 15 (H) cm

2 comments:

  1. wahhh yg ni lagi bagus... i pun baru buat entry psl organiser bag ni...

    ReplyDelete
  2. I like yang ni sbb compartment die mmg terbaik. But, kalo ada offer nnt I will update later..

    ReplyDelete