CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, November 24, 2010

CONTEST # Twitter Account - 25th follower

update 24/11/10: CHOPP!!! contest di tutup sekarang kerna yan sudah jumpe pemenang. Will shout2 later k... 

Sape ada akaun Twitter??? Meh kawan2 add Yan. Leh kte twit2 sesado.. Anyway, I have a gift for uols yg menjadi follower Twitter Yan yg ke-25. Sape yg Yan accept di tempat ke 25, I will send you a small2 present.... Mari klik dan menjadi follower yan sekarang...

image
Tengok !! sekarang yan ada 15 follower another 10 person to go and 1 of you will be a lucky person..
Hadiah apa?? xde la mahal2, tapi sekadar memanjangkan silaturahim, Yan agak korang mesti x kisah kan walau apa yg yan kirimkan buat kalian. Jadi.. tunggu apa lagi... mari klik and be my follower.. Muahhhhsss!!!

Macamane Yan pilih korang untuk menjadi follower yg ke-25?
Owh yg tu, kalo yan accept nama korang dan terus angka follower tu berubah ke no 25 makanya kamu orang  la yg bertuah itu. Yan akan umumkan di sini dan juga akan PM kamu di Twitter la. Mane lagi...

Kenapa follower yg ke-25?
Sebab 1/12 nnt ialah birthday Yan yg ke 25. Tahun lepas follower blog yg ke-24 dah selamat terima habuan, sekarang giliran korang plak untuk terima ole2 dari Yan.

Ok !! Click on the below icon and you will be directly link to my Twitter account.


No comments:

Post a Comment