CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, May 9, 2012

D.I.Y - Nursing Pillow

Ini nursing pillow yang saya buat sendiri. Masa mengandung lagi saya dah buat tapinye tak isi kekabu je. Biasala, kalo nak tunggu mr Fizwan g beli memang la makan taun baru leh dapat. Finally saya kerah juga die pegi beli sebab tak larat dah nak ampu si kecil ni masa menyusu. Lelebih lagi bila waktu malam. Dah la dengan kita mengantuk pastu nak ampu dia plak. memang terbabas-babas je la jawabnya. Jadi bila dah ada nursing pillow ni ok la sikit. Letak je dia pastu nak BF lelama pun takpe. Selalunya kalo mood dia tak cantik memang kena BF sambil duduk ler. Kalo tak laydown sajerk…

DSC00486

 DSC00490

 DSC00491

No comments:

Post a Comment