CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, May 2, 2012

Ready to go….

Hai kawan-kawan bonda. Hari ni saya kena pegi klinik. Check up untuk umur 1 bulan. Daddy dan bonda yang akan bawak saya. Kakak Nana pun ikut jugak. Ni hari pertama saya nak kuar rumah. Teruja ! Bonda mesti berdebar2 risau ntah saya bole diam atau menangis.. Big Grin 

IMG_4716

Saya dah ready !!

IMG_4717

IMG_4718

Iskhhh mana bonda ni.. Lambat betul bersiap…

Pukul 230 ptg baru daddy bawak kami pegi klinik. Sampai klinik saya kena ukur panjang, lilit kepala dan kene timbang. Malu je sebab masa timbang auntie nurse suruh bonda bukak sume baju saya. Pampers pun tak pakai. Blushing Lepas siap, auntie nurse nak cek bonda plak. Daddy yang dukung saya sebab bonda kene cek tekanan darah & timbang berat. Lepas bonda dah siap, kena tunggu turn lagi sebab auntie nurse kata saya nak kene inject. Auntie nurse inject saya kat peha. Masa tu saya dah tido. Tapi saya nangis sikit je… (mesti bonda & daddy lega sebab saya x nangis kuat2.. )

Update sebulan:

Berat : 4.24kg

Panjang : 53cm

Ukur lilit kepala : 37cm

1 comment: