CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, April 8, 2013

Candy Buffet

Yes, sekarang kang memang trend membuat candy buffet kan. Jadi mak ini pun beria2 la nak buat jugak. Takde la over sangat sampai nk hire ke apa. Just buat yang simple je. Guna pakai apa yang ada di rumah tu hah. Balang2 kaca pinjam kakak punya, pastu kerah si abang DIY kan balang2 tu, susun2 atas meja, siap!

Abang sedang menDIY balang. Saya cuma suruh abang balutkan crepe paper kaler2 tu, pastu tampal dengan sesame street kartun yang saya dan adik dah potong.

Yeah... seperti itulah balang yang saya mahukan. Simple je kan.

And this is a candy buffet. Ada snack & sweets, marsmallow, fruits and tak lupa saya sediakan chocolate dip..

No comments:

Post a Comment