CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, April 24, 2013

LittleWhiz.com Special Payment Plan (SPP)

Ok, mari saya ceritakan tentang Skim SPP..

Masa saya duk godek2 website Littlewhiz tu, saya terbaca yang dorang ni bole buat SPP ni. Dia sebenarnya ala-ala bayaran ansuran dengan syarat:

 1. Kene buat pembelian RM1000 ke atas dalam satu resit. Yang bagusnye harga seribu tu boleh campur-campur barang. So amik jela korang nak apa. Nak breastpump, tilam, stroller, baby cot, botol, apa-apa jela yang ada kat kedai Littlewhiz tu, bole gabung beli sampai total price RM1k dan lebih.

2. Barangan korang, Littlewhiz akan reserve terus bila korang dah buat 1st payment.

3. Ansuran boleh dibuat secara 2-4 kali. Nak bayar berapa tak kisah janji maksimum 4 kali bayar, habis bayar baru dapat barang sume. Bukan korang bole dapat barang sikit-sikit ye. No No No. Habis bayar total barangan, baru leh angkut sume barang bawak balik.

Haaaa bestkan.. xde la rasa selepuk duit berkepuk nak kuarkan kan..  Dulu saya pun buat begini. Heee Mudah bukan. Jadi sila la melawat Littlewhiz.com untuk bershopping sakan.

:: nota :: jangan lupa like FB mereka dan jugak sign up newsletter..

No comments:

Post a Comment