CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, February 9, 2011

Baju Sanding

Gara2 nk kahwin pernah satu minggu aku hanya sibuk menggoogle contoh2 baju persandingan nnt.  Haiyooo.. Aku kan mintak butik buat baju baru tuk kami, jadi aku kenela cari design2, kaler yg aku suke kan… Tapis punye tapis, aku jatuh chenta sama ini 3 design & kaler.
Hok ni kaler ungu nye aku suke sbb kaler die mcm jarang2 nk ada…

Design ni mmg superb! Agak2 kos nk buat baju camni mahal x? Mesti mahal kannnnn….

Owhhh jatuh chenta juga sama ini baju… Looks elegan, tradisionsal n modern. Sume cukup! Nak baju camni lah, bole x kakak butik ???

Tapi hasil nye nnt jadi apa baju aku??? Tunggu la di hari persandingan ku nnt. Harap2 ianye memuaskan hati semua pihak baik aku n kakak butik. Aku xnak la cerewet2 sangat tapi aku cume nk apa yg aku dh bgth. Harap2 xde yg bercanggah. Kalo x, aku mesti jd x brp gembira nk sarung n langsung xde keyakinan diri… Heeee

No comments:

Post a Comment