CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, February 27, 2011

Sesi menyediakan souvenir

Seminggu dua sebelum majlis adalah hari bertungkus lumus mensiapkan souvenir. Fuhh lelah penat mmg cukup. Sakit pinggang pun datang. Tapi kerana majlis perkahwinan sendiri 3++ pcs barangan aku habis wrap sorang2.

Ini untuk orang kg, mama, Daus n Jijah yg kasi settle. Aku x pegang sikit pun...

DSC00228 
Ini untuk kawan2 mr Fizwan. Aku wrap dengan kain net n kasi ikat reben sikit. Dalam aku sumbat sweet. 
 Yg serabai tu bakal pengantin ( di jam itu lah) meREBEN 2++ pcs cawan2 utk sahabat handai. Mmg x hias banyak cukup sekadar ikat organza riben je sbb pd aku benda tu dh cukup maveles jadi aku kasi ikat tu pun takut ada org bawak terbalik dan menyebabkan ia jatuh dan seterusnya pecah berderai. Owh no.. Jadi work out sikit biar sume org dpt merasa. Cewahh

Mamat ni banyak sangat membantu. Terima kasih adik2 ku...

1 comment: