CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, February 7, 2011

Souvenir brought from Singapore

Dec lepas kan ke aku balik Singapore. Aku balik lewat dari mama n kakak. Tup2  masa aku sampai sane dorang dh tunjuk aku sample souvenir yg cantik dan murah sajork. Giler ko aku x beli, mesti la aku nk beli. Benda tu jual kat warehouse sale John Little. Total of product, aku dpt rembat around 200pcs. Cantik ar.. cukup ar target aku tu..

IMG_1907

Ni isi dalam kotak. Isi dalam bekas bulat2 tu aku xleh reveal la.. Tu kalo korang nk tau harusla dtg wedding aku nnt.


IMG_1910
Ni kotak2 yg bakal aku hangkut ke Malaysia. Eh, dah hangkut pun.

4 comments:

  1. uuwah..kt nak jugak..x kira nk jugak...i try my best to come..kalo x dtg,xdpt la kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. HAHHAHAHA, sori la dear, yan x bole nk post kalo u x dtg. berat tu... :P

    ReplyDelete
  3. Hai...kunjungan balas. Ape dalam tin tu? Nampak macam best jek?

    ReplyDelete
  4. rilla : hehehe mahukah??? nnt kite jemput yer.. thru blog, fb, twit sume kite kasi jemput..

    ReplyDelete