CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, February 23, 2011

Demam + Closing day = Kuatkan semangat

Malam kelmarin dh sakit tekak. Perit nau tekak nye bawak ke pagi semalam. haiyooo.. Mmg confirm aku nk tumbang demam ni. Sket...sket... mlm td mmg Outttttt!!! balik keje mcm bese naik bas tapi suh mr Fizwan amik kat SA sbb x larat nk menapak tunggu papa. Masuk2 kete je terus tumbang baring, cabut tudung segala gara2 tak tahan sakit kepala n badan mmg dh seram sejuk apa bagai sume.

Mr Fizwan request nk nganto aku g klinik tapi x mahu ler... Sok closing acc. X kan nk tinggal camtu jerk. Dah la bulan depan sudah mahu cuti beria2 utk wedding reception sane sini. Xpe, kuatkan semangat. Cekalkan hati Insya Allah selamat... Jadi pagi tadi bangun dengan jayanye dan jalan g kerja. Syukur walau skrg ni badan adlh sakit2, suhu badan kejap panas kejap sejuk tapi masih boleh bekerja dan berfikir dgn baik. Insya Allah sume akan baik2 saja....

3 comments: