CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, July 13, 2012

Balik tangan kosong

Tadi dah msg kawan tanya DF bila boleh dapat. Esok katanya.. Tapi sebab freezer kat rumah dah santak sangat dan pagi tadi pun tinggalkan 30oz untuk Faeq, sure masih ada balance lg 10oz, jadi saya tinggalkan semua 20oz dari hasil pumping hari ni kat ofis. Malas nak fikir dah. Saya balik bawak botol kosong dan ice pack je.

Esok kalo dapat DF pun sure nak kasi dia warm up dl. Paling tidak by Sunday baru boleh pindah masuk sume EBM. Tambah lagi esok subuh, saya akan buat 1 session. Dari serabut pikir nak sumbat mana the EBM, baik saya tinggal je sume kat ofis.

::nota::freezer kat rumah, nak masuk 10oz pun memang dah mintak nyawa sangat..


No comments:

Post a Comment